Alis pred kamerama saznala da će roditi još jedno dete: Adaktarove u rijalitiju posetila vračara, poručila ovo

U jednoj od prethodnoj emisiji rijalitija "Adaktarovi", u kuću na Dedinju ušla je vračara, koja se obratila Alis i rekla da je čeka trudnoća

  • 2

Kao bomba je odjeknula vest da je majka Adama Adaktara Alis Adaktar trudna u 47. godini, a ovu vest je saznala od vračare i to pred kamerama. 

U jednoj od prethodnoj emisiji rijalitija "Adaktarovi", u kuću na Dedinju ušla je vračara, koja se obratila svima posebno, a nakon što je Andželi Adaktar saopštila da će roditi i četvrto dete, okrenula se prema Alis i rekla da je čeka trudnoća.

- I vas čeka neka super veza. I troje dece - rekla je ona.

- Troje dece? Još jedno dete? Pa dobro, kad je rekla šta je tu je, izdržaćemo, kad već rađam milionere, šta je tu je - rekla je Alis, pa dodala:

- Prvo što mi je rekla da živim neke paralelne živote, da sam ovde, nisam ovde, da sam prisutna, da nisam prisutna, dobro, to već znam. I kao šlag na torti, pa je snajka pomogla da mi saopšti da sam veštica - rekla je ona.

Video: Najveća tajna porodice: Niko ne zna ko su očevi dece Alis Adaktar, a ona je opet trudna u 42. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA