≫ 

"Ona traži uhlebljenje kod muškarca kao što je Kristijan": Vendi urnisala Aleksandru i Dejana

- Muškarci su je brzo prevazilazili jer nema unutrašnji sadržaj koji bi zadržao muškarca, sve je to neka plitka varijanta - rekla je Vendi

  • 2
Vesna Vukelić Vendi, Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić Foto: Telegraf, Kobra

Vesnu Vukelić Vendi komentarisala je odnose u Beloj kući, te se osvrnula na prošlu sezonu i sve ono što se desilo Dejanu Dragojeviću, ali i ljubav sa Aleksandrom Nikolić.

Aleksandra je neko ko je ove sezone ušla bez, kako ona kaže, svoje najveće ljubavi, a mnogi su govorili kako se promenila i kako je postala "uobražena".

- Aleksandra se i pre par sezona pokazala kao neka od najatraktivnijih učesnica, ima zanimljivu formu. Muškarci su je brzo prevazilazili jer nema unutrašnji sadržaj koji bi zadržao muškarca, sve je to neka plitka varijanta. Dejan je uz pomoć nje prevazišao svo zlo koje mu je dahtalo za vratom... Zahvaljujući Aleksandri on je uspeo da prevazđe svu tu jazbinu tih parazita... Svi su tada bili zaljubljeni u Dejana, ali pošto nisu bili deo enterijera, nisu ni videli da ga ona osvaja. Aleksandra ga je iščupala iz grozomorne situacije i to je njeno veliko delo. Mnogi su mislili da se oprala preko Dejana, ali u suštini i jeste tako. Nema potrebe više da je komentarišu Car, Janjuš i ostali... Sada je dobila identitet, smanjila usta i sve što je već radila. Ona je sada nova ličnost. Šta je ona pokazala analitičnom čoveku? Ona ga je ostavila u jednom momentu... Svi se mi trudimo ceo život da nađemo osobu koju volimo, a mnogi to i ne učine... - rekla je ona.

Vendi se osvrnula na ljubav Aleks i Dejana, o kojoj su mnogi pričali i tvrdili da njihov odnos neće opstati nakon prethodne sezone, pa progovorila o trenutnom učešću Nikolićeve i njihovoj budućnosti.

- Ona će ostaviti Dejana, on može da jaše zabludu da ga ona voli... Imam poštovanje prema njegovom lobotiranju od pet godina... On je bio velikomučenik i pobedio je sistem... Zahvaljujući fizičkom izgledu, došla je do njega i uradila sve pametno. Sada ona nije ušla zbog para kako kaže, već želi da vidi kako će sada kao "oprana" da se predstavi muškarcima koji joj se zapravo dopadaju, kao recimo Car... Ona traži uhlebljenje kod muškarca kao što je Kristijan, lukavo sve radi... Ona je njega izdala onog trenutka kada je ušla, jer ona ne zna da se mačuje. Sve dok Dejan ne shvati da ga je zapravo izdala, sve će to biti u redu.

Video: Barbara Bobak častila koleginicu Vendi sa 50 evra na Šabačkom vašaru, pa napravila ludilo na nastupu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA