Mina Vrbaški pobegla u Norvešku, pa otkrila: "Jako sam se potresla, prete da će da naude mojoj majci"

- Takve pretnje mi nisu naivne - rekla je Mina

  • 2
MIna Vrbaški Printskrin: TV Pink

Bivši rijaliti učesnica Mina Vrbaški otkrila je da je trenutno kod dečka u Norvškoj, a onda je progovorila o internet nasilju koje je pretrpela.

Naime, Mina svog dečka krije od očiju javnosti, a, kako kaže, bolje joj je tako.

- Više volim da uživam u svojoj intimi, a ne da javno govorim o svom životu - rekla je Mina i dodala da smatra da je dovoljno sazrela da svoju intimu čuva samo za sebe:

- Ja nisam glupa devojka, maštovita sam i inteligentna, verujem da bih i ovde mogla da stvorim nešto.

Mina je nedavno bila na meni internet nasilja, a sada je otkrila da je bila je na meti žene iz Makedonije, prezime joj je bilo Macura.

- Ona se predstavljala kao moja podrška. Slala mi je i pisma i da me voli, pa me je klela. A na kraju sam posle mnogo godina odlučila da prijavim za visokotehnološki kriminal da se stane na put svemu tome. U celokupnom tom javnom životu povukla sam razne negativne ljude na sebe - kaže Vrbaški i dodaje.

- Skoro mi je stigla poruka sa tog profila, ko god da je, da pazim da kada odem za Norvešku da se nešto ne desi mojoj mami i Borisu. Meni je bilo mnogo teško i veoma sam se potresla. Takve pretnje mi nisu naivne - završila je Mina za Kurir.

Video: Mama je oborila sve rekorde: Mina Vrbaški i Elektra Elita o novoj pesmi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA