Aleksandra imala akciju u Zadruzi, a sad se kaje: "Sramota me bolesne majke, obećala sam da to neću uraditi"

- Pričaće da si ti mene iskoristio, ti si muškarac, drugačije je. Mene je samo sramota zbog bolesne majke, kojoj sam obećala da tako nešto neću uraditi - rekla je Aleksandra Ivanu

  • 0

Rijaliti učesnici Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić pre dve večeri imali su intimne odnose ne obazirući se na kamere koje su ih snimale.

Par koji se već mirio i svađao, ponovo nije opstao, pa su posle žestoke akcije, koja je postala viralna na društvenim mrežama, odlučili da raskinu.

- Od momenta kada smo ušli, postoji neka privlačnost među nama, malo smo popili, desilo se, to je normalno, dešava se tako nešto napolju, dešava se i ovde - rekao je Ivan.

- Ljudi su očekivali da staneš na moju stranu - kazala je Aleksandra.

- Ti nemaš momka, ni muža, ja nemam devojku, ženu ni decu kakav je problem? Ti si uradila sa nekim do koga ti je stalo i da ti se ja sviđam, ja ću to reći večeras - rekao je Ivan.

- Ja sam ispala glupa, ali me samo iz tog razloga nije sramota. Ali se ja tebi ne sviđam - kazala je Aleksandra, a Ivan je pokušao da se izvuče.

- Nije da se ti meni ne sviđaš, nikada neću reći da ti nisi lepa i dobra prema meni. Nikad ne znaš šta će vreme učiniti. Ako sutra budemo zajedno, šta će onda reći?- kazao je Ivan.

- Opet će jesti go*na. Pričaće da si ti mene iskoristio, ti si muškarac, drugačije je. Mene je samo sramota zbog bolesne majke, kojoj sam obećala da tako nešto neću uraditi - rekla je Aleksandra.

- A misliš da je mojima drago? Ja sam iz patrihalne porodice, njima tek nije milo zbog ovoga - kazao je Ivan.

- Ispljuvao si me pred svima - rekla je Aleksandra.

- Ja tebe pljuvao? Nisam. Ti si moja bivša, ja te poštujem, to je to. Ako te budu napadali, reci da si slobodna devojka, svideo sam ti se - rekao je Ivan.

Inače, iako su na početku rijalitija izbegavali da spavaju u spojenim krevetima, kako se ne bi pričalo o njihovoj intimi, to ih nije sprečilo da usred paba otpočnu vrelo "druženje", a kako će se nadalje odvijati odnos između njih, i da li su zaista stavili tačku, ostaje da saznamo.

Video: Pala prva vrela akcija u Zadruzi: Sve je pucalo i prštalo kad ga je zajahala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA