Roditelji je se odrekli, sestra ne priča s njom: Ko je Aleksandra (20) koja je imala vrelu akciju u Zadruzi

Vrela Zrenjaninka se pohvalila da je bila intimna i sa ženama, pa je opisala to iskustvo

  • 10
Aleksandra Momčilović Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Rijaliti učesnici Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić glavna su tema javnosti nakon što su imali odnose u pabu i to pred kamerama.

Iako se na ulasku u "Zadrugu" predstavila kao fina i smerna devojka koja će se lepo ponašati, čini se da od toga nema ništa.

Aleksandra je od samog ulaska počela da niže skandale, pa je tako neposredno pre odnosa sa Ivanom, završila u tuš kabini sa zadrugarkom Tamarom i Danijelom Višićem. 

Da stvar bude još gora, njih troje su u akciji ispod tuša dogovarali i trojku posle žurke, a svi iščekuju i taj događaj.

 Inače, Aleksandra se pohvalila cimerima da je u prošlosti bila intimna i sa ženama.

- Mene su najbolje muvale ribe. Nijedan me muškarac nije muvao kao žena - pohvalila se ona Jovani Tomić Matoroj, koja ju je pitala da li je imala odnose sa pripadnicama istog pola.

- Jesam. Bilo je do j**a. Bolje nego sa muškarcem - pohvalila se ona.

Interesantno je da je ona to priznala i cimerki Sandri Bakši, tvrdeći da njeni roditelji znaju za to.

- Rekla mi je: "ja sam već imala iskustva sa ženama, moja mama to zna". Znaš koja je frka bila oko njenog ulaska u Zadrugu. Majka je se odrekla i otac. Pa je mama popustila, sestra neće da razgovara s njom. Jedino je mama spustila loptu. Sad je neće pustiti u kuću - ispričala je Sandra koja poznaje Aleksandru preko zajedničkih prijatelja.

- Ona je radila kao hostesa kod mojih porodičnih prijatelja - rekla je Sandra.

Inače, po ulasku u Zadrugu, Momčilovićeva je otkrila da je svađalica, a spomenula je i da zna tajne Kije Kockar i Slobe Radanovića.

- Živela sam u Zrenjaninu, poslednje dve godine u Novom Sadu. Imam 20 godina, po profesiji sam ženski frizer i kozmetičar. Ne ulazim da se pokažem kao devojka lakog morala. ulazim da budem normalna. Nema ništa iz moje prošlosti da je zanimljivo. Nisam pravila velike skandale. Svađalica sam, ne dam na sebe, krenuću istom merom - rekla je ona.

Video: Pala prva vrela akcija u Zadruzi: Sve je pucalo i prštalo kad ga je zajahala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA