Milica Pavlović dobila prestižnu glumačku nagradu: "Ne znam šta me je snašlo"

Milica je ponosno dražala nagradu u ruci, a snimak je podelila na Instagramu

  • 5

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je na međunarodnom festivalu "Fedis", zajedno sa glumcem Milošem Timotijevićem, dobila nagradu za najpopularniji glumački par.

Milica je istakla na svom Instagramu da ne zna šta ju je snašlo, a sreću i uzbuđenje nije krila.

- Ne znam šta me je snašlo. Upravo sam dobila nagradu za glumački par godine. Srećna sam. Hvala živote na svemu - napisala je Pavlovićeva.

Glumac Miloš Timotijević je bio sprečen da preuzme svoju nagradu zbog poslovnog angažmana, al' je zato Milica Pavlović sa zadovoljstvom došla po svoje priznanje, te preuzela i ono u njegovo ime.

- Ne pamtim kad sam imala ovakvu tremu. Da mi je neko pričao da ću doživeti ovako nešto ne bih mu verovala - kazala je Milica večeras na događaju.

Podsetimo, Milica Pavlović i Miloš Timotijević bili su glavni glumački tandem u seriji "Pevačica" koji je oduševio sve gledaoce.

Inače, Festival drama i serija FEDIS, prvi je festival TV drama i serija u Evropi i jedini na teritoriji jugoistočne Evrope. Osnovan je maja meseca 2011. godine i država se druge nedelje meseca oktobra u Domu omladine Beograda u čijem je zvaničnom programu. Od druge godine postojanja FEDIS ima međunarodni karakter, jer osim TV serija iz Srbije, na festivalu učestvuju TV serije sa prostora Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Video: Razbijeni staklići ogledala na Milici Pavlović ne donose nesreću: Kad zavrti kukovima 7 godina sreće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA