Maja Marinković već zaboravila Marka i izjavila da joj se sviđa Vladimir Putin, spomenula i Zelenskog

Maja Marinković nasmejala je sve njenom izjavom

  • 10
Maja Marinković, Putin, Zelenski

Foto: Tanjug/AP, Kobra

Maja Marinković svojim izjavama ne prestaje da iznenađuje javnost što je uradila i ovaj put.

Naime, ona je izjavila da gaji simpatije prema predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, takođe je i šokirala sve kad je rekla da nikad nije čula za predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog.

Maja tvrdi da je Putin odličan frajer i pokazala je elementarno neznanje time što je rekla da ne zna ko je Zelenski.

- Zna se ko je najmoćniji političar na svetu! To je Vladimir Putin. Jeste stariji čovek, ali odlično se drži i dobro izgleda. Privlačan mi je jer je moćan. Najbolji je frajer od svih svetski poznatih lidera - poručila je Maja i na pitanje šta misli o predsedniku Ukrajine odgovara:

- Ko je to?! Ne znam kako se zove predsednik Ukrajine, niti znam kako izgleda. Koga briga za njega?! Taj čovek nikoga ne interesuje. Nije me sramota što ne znam ko je taj lik, jer je bitnije da znam ko je Putin! Ako mi se neko bude smejao zbog ovoga, nek se smeje!

Ona je svesna da ima dosta izvala i dodaje:

- Možda nisam obrazovana, ali sam inteligentna. Ima mnogo školovanih ljudi koji ne znaju da izgovore prosto proširenu rečenicu. Kad ja pričam, svi ćute i slušaju! Svakom mogu da zapušim usta. Zato me i zovu u rijaliti i daju mi dobar honorar. Skupa sam roba.

Maja je takođe reklada radi već neko vreme na sebi, ali da joj ne ide od ruke.

- Svakodnevno čitam knjige o samopomoći, ali meni nema pomoći! Luda sam, šta da radim. Poslednja knjiga koju sam pročitala je "Grabljivica" Simonide Milojković. Roman je o devojci Violeti, koja je uživala u životu i probala svašta. Radila stvari koje ne podržavam! Menjala je frajere, a ja to ne radim - kaže Maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miša

    7. oktobar 2022 | 19:48

    Sreća da u Srbiji osnovnu školu mogu da završe i oni koji ne znaju ni azbuku i tablicu množenja, inače bismo bili najnepismeniji narod u svetu.

  • Gg

    7. oktobar 2022 | 19:02

    Putin te ceka rasirenih ruku

  • 😆

    7. oktobar 2022 | 19:55

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA