Razvela se ćerka Bakira Izetbegovića posle godinu dana braka: Na venčanje dali bogatstvo, kumovao im Erdogan

Jasmina i Ćamil venčali su se prošle godine u Sarajevu, a mediji iz BiH su svadbu nazvali "venčanjem godine".

  • 3

Ćerka predsednika SDA Bakira Izetbegovića, Jasmina Izetbegović, razvela se od biznismena poreklom iz Stoca, Ćamila Humačkića, samo godinu dana nakon što su se venčali, pišu "Nezavisne".

Jasmina i Ćamil venčali su se prošle godine u Sarajevu, a mediji iz BiH su svadbu nazvali "venčanjem godine".

Ipak, naslednici Bakira i direktorke Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebije Izetbegović, nije bilo najsjajnije u braku, zbog čega se, kako pišu bosanski mediji, razvela posle nešto više od godinu dana.

Podsetimo, Jasmina i Ćamil su se venčali u avgustu 2021. godine, a šerijatski kum joj je bio predsednik Turske Redžep Taip Erdoan. On je, specijalno za ovu priliku, doputovao u Sarajevo, o čemu su pisali mediji.

Šerijatsko venčanje u Begovoj džamiji u Sarajevu obavio je reisu-l-ulema IZ u BiH Husein ef. Kavazović, gde je Jasmina stigla u pratnji oca Bakira.

Građansko vjenčanje održano je u sarajevskom hotelu "Evropa" pred velikim brojem zvanica iz političkog i javnog života BiH, ali i regiona i Evrope.

Inače, njen bivši suprug navodno živi u Nemačkoj, na internetu se može pronaći podatak da je vlasnik "Duos Technology" iz Berlina. a završio je Humbolt unverzitet.

Video: Lideri Balkana stigli na Samit EU

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARS

    7. oktobar 2022 | 12:08

    Da je bilo gde radila nije mogla da toliko zaradi za godinu dana, isplatilo se ?

  • Anći

    10. oktobar 2022 | 11:16

    Da je našla "jednog Sašu iz voza ,bila bi još u braku? Ovako ništa ! Pošto je Erdogan taličan , falićan , drugi put za kuma Vučića naka zove i decu će da rađa i biti srečna ...Šalim se ! Druga put , druga sreća!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA