Hari Mata Hari ove zime pred Beograđanima

Prvi veliki koncert poznatog pop muzičara 16. decembra u mts Dvorani

  • 1
Hari Mata Hari koncert Beograd Foto: Promo

Hari uoči nastupa:"Zadovoljstvo mi je što će moj 33. beogradski koncert biti u mts Dvorani, nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata".

Bosanska pop zvezda i umetnik Hari Mata Hari, čije brojne hitove i dan danas pevuše sve generacije, nastupiće 16. decembra pred beogradskom publikom, prvi put u mts Dvorani (nekadašnjoj Dvorani doma sindikata), posle čak 32 održana koncerta u srpskoj prestonici. Hari Mata Hari, koji je u svojoj karijeri održao preko 1000 koncerata, ovaj pažljivo pripremani zimski koncert održaće ekskluzivno za Beograđane, u gradu u kom je punio sve veće koncertne hale od Sava Centra do Beogradske Arene.

Uoči nastupa Hari ne krijući radost susreta sa ovdašnjom publikom poručuje:

-Neopisivo je zadovoljstvo i veoma me raduje susret sa beogradskom publikom u gradu u kome sam održao 32 koncerta. Radujem se publici i interakciji sa njima, koja je oduvek u Beogradu, moram priznati, bila posebna. Draga publiko, vidimo se u toplom muzičkom zagrljaju 16. decembra - ističe Hari.

Hari Mata Hari tokom svoje višedecenijske karijere koja datira još od 1985. godine prodao je oko pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija, a među studijskim albumima su: "U tvojoj kosi"; "Ne bi te odbranila ni cela Jugoslavija"; "Ja te volim najviše na svijetu"; "Volio bi' da te ne volim"; "Strah me da te volim"; "Ja nemam snage da te ne volim"; "Baš ti lijepo stoje suze", "Sreća"...

Hari Mata Hari predstavljao je Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu 2006. održanom u Atini, u Grčkoj, gde je osvojio treće mesto, a učestvovao je i na brojnim festivalima među kojima su; 1986 - Jugovizija 1986. Hrvatski Radijski Festival 2002- Hrvatski Radijski Festival 2004 i mnogi drugi.

Prodaja karata za koncert je na blagajni mts Dvorane i putem Tickets.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA