Karleuša plakala zbog potresnog snimka majke ubijene Petre: "Od ovoga goreg bola nema"

"Neka joj Univerzum da snage da izdrži. Jadno dete, jadna majka.…. Užas užasa", napisala je Jelena

  • 9
Jelena Karleuša Foto: Telegraf.rs

Smrt dvogodišnje Petre iz Vršca koju je ubio otac Marko Budimirović podigla je Srbiju na noge. Centar za socijalni rad u tom gradu oblepljen je plakatima građana koji su danas protestvovali ispred te ustanove u znak negodovanja. 

Tim povodom naša ekipa bila je u Vršcu, te smo zabeležili veoma potresan snimak kada je Suzana Budimirović skrhana bolom jedva govorila pred prisutnima.

Ovaj snimak smo objavili i na našoj Instagram stranici, ispod koje je i pop zvezda Jelena Karleuša ostavila komentar koji je za kratko vreme prikupio mnogobrojne lajkove.

- Od ovog nema dalje. Goreg bola nema. Crna žena, crna majka... Neka joj Univerzum da snage da izdrži. Jadno dete, jadna majka.…. Užas užasa. Ne postoje reči utehe za ovu ženu, sem da izdrži kako zna i ume. Ako ja plačem samo dok ovo gledam i pišem, njena duša zna kako joj je - napisala je Jelena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs)

- Srbija hitno mora da donese jasne zakone, kazne i efikasne mehanizme da se žene i deca zaštite od nasilja. Dogorelo je, sad su počeli i decu da ubijaju... Žene su u Srbiji potpuno nezaštićene - dodala je ona.

Pomenutu objavu, ali i kadrove tokom protesta koje smo danas u Vršcu zabeležili, pogledajte u galeriji ispod.

Video: Poruke koje su protestanti ostavili ispred suda u Vršcu: Zapalićemo i ovaj grad ako se plašiš mraka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    7. oktobar 2022 | 17:58

    Obično ne komentarišem,ovde je Jelena sve rekla,tonemo,mora se hitno nešto preduzeti.Mnogo je žena ubijeno a sad su počeli i decu.

  • Rola

    7. oktobar 2022 | 18:43

    Nisam protiv da komentatiše ko hoće ali Jelena koja pogazila sva ponašanja jedne majke žene a ovamo još se naziva damom da ćuti. Jelena misli o svim braku kako vaspitavaš decu verovatno ih učiš da i one kada odrastu pogaze instituciju koja se zove brak pa će ti neko drugi opet biti kriv.

  • mirodjija

    7. oktobar 2022 | 18:59

    u svaku corbu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA