Helena uživa u raju na Mauricijusu: Odsela sa mužem u poznatom luks hotelu, a cena je prava "sitnica"

S obzirom na to da hotel nudi razne opcije za apartmane, pretpostavka je da su Helena i njen suprug sebi uzeli "King Grand Deluxe" apartman

  • 3
Helena Topalović Foto: Instagram/helena_topalovic

Prelepa Helena Topalović, se već nekoliko dana se baškari na Mauricijusu, a od njenih objava zastaje dah.

Helena je, naime, otputovala na Mauricijus, gde je, sudeći po objavama na njenom nalogu na Instagramu, odsela u luksuznom "Hilton" rizortu.

Ona već nekoliko dana objavljuje fotografije koje ostavljaju bez daha, a pretpostavlja se da je fotografiše njen suprug Dragan, sa kojim uvek posećuje luksuzne destinacije.

Međutim cena je, što bi se reklo, prava sitnica. Noć u ovom hotelu kreće se između 300 i 1500 evra, u zavisnosti od toga šta gost želi sebi da priušti. Poznato je da je Helena, čak i pre udaje za imućnog Dragana, sebi obezbeđivala samo najbolje, pa ne sumnjamo da je tako i sada.

S obzirom na to da hotel nudi razne opcije za apartmane, pretpostavka je da su Helena i njen suprug sebi uzeli "King Grand Deluxe" apartman, pa se može reći da su samo za njega iskeširali 4.000 evra za 10 dana.

Kako Helena uživa pogledajte u galeriji ispod.

Video: Oni filteri me samo poružne i izobliče: Helena Topalović se požalila i snimila u prirodnom izdanju

(Telegraf.rs/24sedam)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA