Bivša modelsica preživela pakao: Otac je zlostavljao, pobegla je od kuće, a evo gde je danas

- Kada dobijem keca u školi, pa to je haos, to šiklja krv. Sve moje probleme sam sama rešavala - pričala je tada kroz suze Modelsica

  • 0
Ceca Jovanović

Printskrin: Pink TV

Ceca Jovanović je u rijaliti Farma ušla je kao članica grupe "Models", a veliku pažnju je privukla kada je obelodanila da je sa 17 godina pobegla od kuće jer ju je otac navodno fizički zlostavljao.

Nakon ove izjave, u javnosti se pojavio i njen otac koji je deomantovao ćerkine reči, a tokom Farme, Ceca i njena porodica prošli su sve faze, od odricanja do ponovnog pomirenja.

- Mene je mama ostavila kad sam bila mala i zlostavljala me je mnogo, samo ja toga tada nisam bila svesna. Onda je ona otišla sa drugim čovekom i ostavila me. Ali ja sam saznala gde živi, pa sam je zvala da ponovo dođe kod mene. Ona mi je surovo rekla da više ne postojim za nju - ispričala je tada Ceca zabezeknutoj Kristini Čanković tokom emitovanja rijalitija.

Jovanovićeva je tada otkrila da pokušala sebi da oduzme život, kao i da majku posle osme godine života više nikad nije videla.

- Pokušala sam da se ubijem kad smo se preselili u Beograd jer nisam mogla to da podnesem. Bila sam u bolnici, primala sam injekcije pošto sam počela da haluciniram. Onda se majka vratila i zagrlila me. To je njen poslednji zagrljaj jer posle nisam mogla da je gledam očima.

Ona je tada dodala da kada je majka napustila porodicu, počelo je zlostavljanje sa očeve strane. Njemu je smetala svaka sitnica.

- Moj tata je mnogo nasilan. Ako stavim patike na pogrešno mesto, on je u stanju da me istuče. Kada dobijem keca u školi, pa to je haos, to šiklja krv. Sve moje probleme sam sama rešavala - pričala je tada kroz suze Modelsica.

S obzirom na to da nije bila omiljena među cimerima i stalno se svađala sa njima, neki navode da je ovaj podatak bio pokušaj da skrene pažnju na sebe.

Ceca se u međuvremenu skrasila i započela romansu sa muškarcem koji nije poznat javnosti. Nedavno se ostvarila i u ulozi majke.

Video: Ceca sredila vilu na Kipru: Pršti od luksuza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA