Ceca Ražnatović i Saša Popović zajedno na TV Pink: "Naše prijateljstvo traje više od 30 godina"

Iako su neko vreme bili na TV Prva, od novembra ove godine, "Grand" se vratio kod Željka Mitrovića, te su u prvoj emsiji gosti bili folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Popović

  • 0
ceca ražnatović i saša popović Printskrin: TV Pink

Jedna od glavnih vesti prethodnog meseca, bila je ta da se "Grand" ponovo vraća na Tv Pink.

Produkcija koju je osnovao Saša Popović, od početka je svoj program emitovala na najgledanijoj televiziji u Srbiji, i to od 1998. godine, pa sve do 2014.

Iako su neko vreme bili na TV Prva, od novembra ove godine, "Grand" se vratio kod Željka Mitrovića, te su u prvoj emsiji gosti bili folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Popović

- Moram da priznam da smo mi zaista pravi prijatelji. Saša je osoba koju ja izuzetno pošujem - istkla je Ceca, pa ispričala kada su se upoznali.

- Saša je došao na moj 18. rođendan, to je bilo na 25. Maju. Sećam se... I od tada zaista, traje jedno pravo prijateljstvo, više od 30 godina - rekla je folk zvezda.

Ceca je istakla i da je najviše zbog njega pristala da bude deo "Zvezda Granda".

- Meni je Saša nudio još 2015. da budem u "Zvezdama Granda", ali nisam pristala jer sam dva dana pre toga potpisala ugovor sa Željkom Mitrovićem i bila deo "Pinkovih zvezda".  NIje se naljutio, nego je rekao da me razume. A nudio mi je uslove kakve niko nije imao. Ali sada kada me je pozvao, nisam mogla da odbijem - ispričala je Ceca.

Video: Ceca i Dara u zagrljaju: Volimo se

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA