Ana Kokić zbunjena nakon pitanja o svadbi Nikole Rađena: "Nisam mu čestitala"

Dosta se spekulisalo o odnosu Ane i Nikole, a sada je Kokićeva otkrila neke detalje

  • 1

Pevačica Ana Kokić bila je sinoć gošća na jednom događaju u prestonici, došla je vidno raspoložena, a dotakla se i brojnih tema vezano za privatan život.

Naime, pevačica je otkrila da joj ćerke redovno koriste Tiktok, kako reaguje kada je pitaju da se snima sa njima, a našla se u nebranom grožđu kada je upitana da li je čestitala bivšem suprugu Nikoli Rađenu na svadbi.

- Nije se oženio, ja ne znam da se oženio, verio se - rekla je ona zbunjeno, pa dodala:

- Mi smo u odličnim odnosima, u kontaktu smo zbog dece i ovako, nismo neprijatelji, prijatelji smo i on sa mnom deli neke svoje planove, što zbog dece, što zbog organizacije i ja vrlo dobro znam i kada je svadba i kada bude bila ja ću mu čestitati - ističe Kokićeva.

Peđa Jovanović koncert Foto: ATA Images

Pevačica je otkrila sedmoj sili i da li je zaljubljena.

- Ne, nisam. Nisam i, ne da nemam nameru to ne možete da planirate, ali sam sada mnogo skoncentrisana na posao i onda ni ne razmišljam o tome - dodaje Ana.

Podsetimo, vaterpolista Nikola Rađen otkrio je nedavno da se njegova bivša supruga Ana Kokić i sadašnja devojka Milica Ristić redovno čuju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA