Ove lepotice će bodriti naše fudbalere u Kataru: Anastasija, Sofija, Ana, Kristina pakuju kofere za Dohu

Čim je Dragan Stojković Piksi saopštio spisak putnika za Katar, supruge i devojke naših fudbalera su odlučile da odu da ih bodre

  • 12

Svetsko prvenstvo u fudbalu privući će veliki broj navijača u Katar, a u centru pažnje biće svakako i žene fudbalera, koje će morati da paze kako se oblače na stadionima.

Čim je Dragan Stojković Piksi saopštio spisak putnika za Katar, oglasila se Kristina Maksimović, supruga srpskog veziste Nemanje, a na društvene mreže okačila je emotivnu poruku.

- Katar, stižemo! Ponos, ljubav, sreća i najveća radost! Naš tata je najbolji na svetu! Uvek uz tebe ljubavi, samo mi znamo kroz šta smo prošli zajedno i koliko je ovo zasluženo - napisala je lepa Kristina uz nekoliko slika, a oni su saznali da očekuju drugo dete.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Kika (@kristina_maksimovic__)

Kristina je u naručju držala i ćerku Andreu, koja će takođe bodriti tatu na Mundijalu.

Očekuje se da u Katar dođe i Sofija Milošević, izabranica Luke Jovića. Njih dvoje su jedan od najpoznatijih parova na domaćoj sceni, a zajedno imaju i dva sina. Sofija je veoma popularan model i važi za jednu od najlepših devojaka u Srbiji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

- Deca i ja uskoro idemo u Katar da bodrimo Luku i "orlove". On je spremniji nego ikad i jedva čeka da takmičenje počne. Nadam se da će srpska reprezentacija da osvoji trofej ili makar da stigne do završnice Mundijala - izjavila je Sofija.

Aleksandar Mitrović, koji se uspešno oporavlja od povrede, u srećnom je braku sa dve godine starijom izabranicom Kristinom Janjić. Mitrović je ranije bio poznat po nestašlucima i na i van terena, ali se smirio i sada će "hladne" glave u Kataru pokušati da nastavi golgetersku seriju za Srbiju.

Što se tiče braka sa Kristinom, njih dvoje imaju troje dece i često su se pojavljivali zajedno u javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Kristina Mitrovic (@mitrovic__kristina)

Marko Grujić je u srećnoj vezi sa Mijom Zeremski, a nedavno su dobili sina. Mia je bila odbojkašica, te njena ljubav prema sportu nije upitna, pa je možemo očekivati i u Kataru.

Filip Mladenović možda neće biti startni levi bek, ali je u meču protiv Bahreina pokazao da je spreman da pruži maksimum kada god dobije šansu, pa je upisao asistenciju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Mia Grujić (@misszeremski)

On je već pet godina u vezi sa Zoranom Žanetić, a na društvenim mrežama se često pojavljuju njihove slike. Imaju dva sina, a i javnost u Poljskoj je upoznata sa Zoranom, pošto njen izabranik igra u Legiji iz Varšave.

Supruga fudbalera koja se takođe često pojavljuje u javnosti je Ana Rajković. Ona u braku sa golmanom Predragom ima dva sina, Relju i Tadiju, a na društvene mreže često kači atraktivne fotografije.

U Kataru bismo mogli da očekujemo i Anastasiju Ražnatović, koja je u skladnoj vezi s Nemanjom Gudeljom. Iako se dugo spekulisalo da li su njih dvoje u vezi, nedavno je sve potvrđeno, a Anastasija je sa Nemanjom uglavnom uživala u Španiji.

Od mlađih devojaka u Katar bi mogla da doputuje i Ema Radujko, koja je "uplovila" u vezu sa Urošem Račićem, te bila sa njim u Španiji i Portugalu, gde je vezista nastupao za Valensiju i Bragu.

Tu je i kapiten Dušan Tadić, koji je naglasio da će imati podršku oca u Kataru, ali nije isključeno da se na stadionu pojavi i njegova supruga Dragana Vukanac. Njih dvoje gotov nikada ne objavljuju zajedničke slike, ali su u srećnom braku nekoliko godina i žive u Amsterdamu gde Dušan nastupa za Ajaks.

Poznato je da Nemanja Radonjić voli noćne provode i raskošan žibot van terena, ali je sreću u ljubavi konačno pronašao pored Isidore Kadijević. Mnogi je u javnosti nazivaju i "srpskom Kendal Džener", a često na društvenim mrežama objavljuje profi fotografije, jer se bavi modelingom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Isidora Kadijevic (@izzadorable)

Onaj koji neće imati podršku lepše polovine na Mundijalu je Sergej Milinković-Savić, koji je pre nekoliko dana dobio ćerku Irinu. Zbog porođaja će njegova supruga Natalija verovatno u kućnoj atmosferi pratiti Svetsko prvenstvo, a sa njom će svakako biti i naslednica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @natalija_ilic_

Među onima koji nemaju devojke nalaze se Dušan Vlahović, Saša Lukić, Andrija Živković… Teško da će neko od njih srodnu dušu naći baš u Kataru, pre svega zbog svih ograničenja, ali nikad se ne zna, piše "Pink".

Video: Anastasija Ražnatović progovorila o bratu Veljku: Mi smo jako povezani, kao blizanci smo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA