Top 5 najemotivnijih momenata u emisiji "Nikad nije kasno": Zbog jedne Žikine reakcije svi gledaoci su plakali

Brojni nastupi u emisiji "Nikad nije kasno" ostavili su dukob trag, a gledaoci o nekima i dan danas pričaju

  • 0
Nikad nije kasno Printskrin: Youtube/Nikadnijekasno

Nastup u emisiji "Nikad nije kasno" koja se emitovala proteklog vikenda, ganuo je članove žirija, koji nisu mogli da sakriju suze, zaplakao je Žika Jakšić, a rasplakao se i kompozitor Saša Milošević Mare.

Naime, neki od nastupa su rasplakali pojedine članove žirija, a o njihovim suzama se i danas priča. Mnogi snimci su veoma gledani na Jutjubu, a u komentarima se može pročitati da ni gledaoci nisu ostali ravnodušni.

Nastup Mirsade Mekić i numera koju je posvetila svojoj majci, rasplakala je članicu žirija, pevačicu Sanju Vučić, a Žika, koji je poznat kao veliki boem, takođe nije mogao da sakrije emocije.

Završetak njene numere propraćen je emocijama, a Sanja je u toku njenog nastupa sve vreme brisala suze maramicom.

Pevačica Bojana Barjaktarević, inače pobednica jedne od sezona emisije "Nikad nije kasno", svojim nastupom i pesmom "Živote moj", rasplakala je folk zvezdu Zoricu Brunclik.

Pevačica nije mogla da sakrije suze, a malo je falilo i "čvrstom" Maretu da zaplače dok je uživao u Bojaninom glasu.

Žika Jakšić se nakon jednog nastupa u emisiji "Nikad nije kasno", koja se emitovala pre punih šest godina, toliko slomio i zaplakao, da nije mogao da nastavi da vodi emisiju, voditelj je u jednom trenutku i zajecao, a na snimku se vidi da suze nije mogla da zadrži ni voditeljka Dragana Katić, a verujemo ni članovi žirija.

Ubedljivo najgledaniji i najemotivniji nastup je numera "Prođi sa mnom ispod duge", u izvođenju pevačice Bojane Barjaktarević, tokom koje je Žika od početka do kraja jecao, a ni članovima žirija nije bilo svejedno budući da su jedva uspevali da ne zaplaču.

Nastup je pogledalo preko 4 miliona ljudi, a u komentarima se može videti da je nastup ganuo i gledaoce.

Podsetimo, nova sezona popularnog muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" od ove sezone će se emitovati na televiziji Pink. Iz Grand produkcije poručuju da se raduju uspešnoj saradnji i da očekuju da će nova sezona i ovog programa ponovo srušiti rekorde gledanosti.

U galeriji ispod pogledajte članove žirija koji su se slomili i zaplakali zbog pojedinih nastupa:

Video: Bojanina priča o životnoj borbi rastužila je celu Srbiju: Nije želela da se preda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA