Mili kritikovao Mariju zbog kilaže, ona mu poručila: "Ćelavi, odbij"

Sada su se članovi žirija takmičenja "Zvezde Granda", Marija i Aleksandar Milić Mili našli u klinču i to upravo zbog pevačicine kilaže

  • 3
Marija Šerifović i Aleksandar Milić Mili Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Marija Šerifović već neko vreme je na posebnom režimu ishrane i treninzima, a u poslednjih mesec dana smršala je 7 kilograma. Ipak, sada je sebi dala malo oduška, pa je ponovo počela da jede opuštenije. 

Sada su se članovi žirija takmičenja "Zvezde Granda", Marija i Aleksandar Milić Mili našli u klinču i to upravo zbog pevačicine kilaže. Nakon što je Mili sve iznenadio kada je Mariju pitao "kada će da prave bebu", iskritikovao ju je jer je jela sve vreme dok je jedna od takmičarki nastupala.

On nije odoleo, a da joj u terminu odvojenom za komentare ne udeli, kako je rekao, konstruktivnu kritiku zbog toga, ističući kako smatra da će "brzo vratiti kilažu".

- Ja bih rekao nešto konstruktivno i to Mariji, prestani da jedeš! Otkad je smršala pet kilograma, tri zadnje emisije samo klopa, vratiće ti se petnaest - sa osmehom je rekao Mili, a Marija mu nikako nije ostala dužna:

- Ćelavi, je l ti vidiš da je ovo jabuka? Tajming je za dve jabuke - rekla je Marija, pominjući svoju nutricionistkinju koju sluša bez pogovora i odbrusila mu:

- Odbij.

Peckanje među članovima žirija je prekinuo Saša Popović koji je takmičarki Ivani Borojević (24) iz Bosne i Hercegovine rekao da može da ide. Iako je talenat prisutan, članovima žirija je od samog početka bilo jasno da joj treba još malo iskustva ne bi li je primili u takmičenje.

Video: Marija Šerifović o prijateljstvu sa ministarkom poljoprivrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sime

    21. novembar 2022 | 18:59

    Nije čovek kriv što je ćelav dok je ona kriva što previše jede i kao razultat da je debela.

  • Mika armunika

    21. novembar 2022 | 18:13

    Ako je suditi po ove tri emisije ovogodišnja sezona će biti 'mršava'. Takmičari nisu ni za vašar, a kamo li da budu zvezde.

  • Poucno

    21. novembar 2022 | 17:36

    Ako vidi ministar skolstva ubacice ovo u svakodnevnu nastavu. Koje budalastine sacuvaj boze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA