Supruga Dragana Bjelogrlića zasenila sve na slavi kod Lepe Brene: Kažu da je srpska Monika Beluči

Bjelogrlićka je nekada bila manekenka, a nakon udaje se odrekla karijere u modnoj industriji

  • 13
Maja Bjelogrlić, Dragan Bjelogrlić Foto: ATA Images

Supruga glumca Dragana Bjelogrlića, Maja, očarala je sve prisutne kada se pojavila na slavi kod folk zvezde Lepe Brene.

Naime, pevačica je u svom porodičnom domu na Bežanijskoj kosi proslavila Aranđelovdan, a tom prilikom su došli prijatelji, a među njima i mnogobrojne javne ličnosti.

Glumac Dragan Bjelogrlić je došao u pratnji supruge Maje, a ona je i sada uspela da bude u centru pažnje, i to svojom lepotom. 

Bjelogrlićka je nekada bila manekenka, te je oduvek privlačila pažnju gde god se pojavi. Neki kažu i da likom podseća na glumicu Moniku Beluči.

Nakon udaje se odrekla karijere u modnoj industriji, osim Alekseja imaju i 24-godišnju ćerku Miju, koja je završila fakultet.

Inače, osim bračnog para Bjelogrlić, među prvima gositima stigli su nekadašnji vlasnik "Granda" Saša Popović i njegova supruga, pevačica Suzana Jovanović. Pevačica Aleksandra Prijović je došla sa naslednikom Aleksandrom, a supruga nekadašnjeg fudbalera Dragana Stojkovića Piksija, Snežana Stojković, ponela je izazovnu, ljubičastu toaletu za ovu priliku.

kurir.rs(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA