Karleuša legla na pesak, pa do pola uvaljala i brutalnu zadnjicu: Iz ovog ugla se vidi da je čista desetka

Naravno, ni ovoga puta pop kraljica nije zaboravila na svoje pratioce na društvenim mrežama, koje je obradovala provokativnim fotkama s plaže

  • 16

Jelena Karleuša pre nekoliko dana otputovala je u Dubai, kako bi odmarala nakon naporne sezone koja je iza nje. Pored toga, pevačica je iskoristila priliku i da se vidi sa Milicom Pavlović koja je nastupala u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a sa kojom je pratila utakmicu Srbije i Brazila u okviru Svetskog prvenstva u Kataru.

Naravno, ni ovoga puta pop kraljica nije zaboravila na svoje pratioce na društvenim mrežama, koje je obradovala provokativnim fotkama s plaže. 

Jelena je najpre pozirala u mini kupaćem kostimu u zelenoj boji dok je ležala na pesku, a koji je ostao na njenim nogama i zadnjici. 

Na drugoj slici stajala je na obali, a u prvom planu je bila njena zategnuta i podignuta zadnjica, ali i grudi koje umalo nisu ispale iz bikinija.

- Dubai - napisala je kratko Jelena ispod fotki uz emotikone groma, a za svega nekoliko minuta dobila je nekoliko hiljada lajkova i komentara.

" Eksplozivna diva", Unikatna diva", "Kraljica bikinija", "Prezgodna zena i majka", neki su od komentara.

Video: Karleuša i Milica Pavlović iz Dubaija uz Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lora

    25. novembar 2022 | 19:58

    Ne jede meso kaze, jer je protivu ubijanja zivotinja i klanja. A KAKO TE ISTE ZIVOTINJE NOSI U VIDU BUNDI - OBLACI IH, NOSI KOZNE CIPELE I CIZME, TASNE. A svi oni, koji ne jedu meso nisu debeli ko ona. Sve to od povrca - sve te butine?! Zadnjica i sise silikoni a ostalo????!

  • bez brige

    25. novembar 2022 | 19:15

    bez mozga

  • Ine

    25. novembar 2022 | 19:19

    Jest desetka ali bez nule

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA