Milica Pavlović menja tri države za dan, doživela peh na aerodromu i poslala jaku poruku: Ja sam super žena

Milica Pavlović radi punom parom

  • 3

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović, vredno radi na svojoj karijeri i već mesecima ne odmara kada su nastupi, nove pesme i gostovanja u pitanju.

Naime, pevačica je prvo bila u Dubaiju, zatim je krenula ka Crnoj Gori, a uprkos pehu koji joj se desio, prvo sa kafom, a posle i sa vodom. Uspela je da stigne na aerodrom.

Pavlovićeva se oglasila na svom Instagramu i poručila fanovima da se ne brinu i da, uprkos svemu što joj se izdešavalo, ona stiže na nastup koji je zakazan u Podgorici.

Milica je istakla i da odmah nakon nastupa menja državu i putuje za Bern, gde je zakazan sledeći nastup.

- Ja sam bre super žena. Ja prođem dve, tri države za dan. Ne spavam, prepakujem se. Javim se svima na telefon, nasmejem se - rekla je između ostalog pevačica i dodala:

- Ljubim vas i volim i radujem se svakom gostovanju i volim bre ovo što radim - rekla je Milica, a kompletan video pogledajte na vrhu teksta.

Podsetimo, sinoć su Jelena Karleuša i Milica Pavlović u jednom luskuznom hotelu u Dubaiju zajedno navijale i bodrile naše Orlove, koji su izgubili u duelu sa Brazilom, sve vreme su se snimale za društvene mreže, a kasnije im se pridružio i Saša Kovačević, koji danas ima nastup u tom gradu.

Kako su Jelena i Milica sinoć bodrile Orlove pogledajte u galeriji ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đura

    25. novembar 2022 | 18:53

    Trend je da ne postoji muški i ženski rod pa ću shodno tome reći:- OVO je počelo da se takmiči sa Jovanom Jeremić ko je veća zvezda. Za sada OBA ih šije Miljana Kulić.

  • ista ko jk

    25. novembar 2022 | 18:37

    bez brige i bez mozga

  • BOJAN D

    25. novembar 2022 | 19:09

    Mlada? :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA