Godinu dana od smrti Milutina Mrkonjića: Bekuta u crnini plakala nad grobom, unuka je držala za ruku

Na groblju se među prvima pojavila pevačica Ana Bekuta u pratnji unuka i unuka

  • 2

Na Novom groblju u centru Beograda danas se održava pomen povodom godinu dana od smrti Milutina Mrkonjića Mrke.

Na groblju se među prvima pojavila pevačica Ana Bekuta u pratnji unuka i unuka. Bekuta je donela cveće, a zatim poljubila nadgrobnu ploču i zapalila sveću.

Bekuta nije mogla da suzdrži suze i tugu, te ju je unuka sve vreme držala čvrsto za ruku. Pevačica je plakala je i dok se pozdravljala sa Mrkinim stranačkim kolegama.

Pomenu su prisustvovali i voditelj Siniša Medić, političar i predsednik beogradskog odbora SPS-a Aleksandar Antić, ministar prosvete Branko Ružić, Gordana Šaulić, koja je pre toga otišla na grob pokojnog supruga Šabana Šaulića, kao i supruga pokojnog pevača Predraga Živkovića Tozovca, Emilija. Nešto kasnije, stigao je i potpredsednik Vlade republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Milutinova supruga Dragana Daša Mrkonjić nije prisustvovala pomenu.

Podsetimo, Mrkonjić je preminuo na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba. Bekuta se hrabro držala sve vreme i nadala da će doći do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja, međutim, njegovo srce nije izdržalo.

Fotografije sa pomena pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA