Saša Popović obezbedio ćerku Aleksandru i Suzaninog sina: "Istina je, kupio sam dva stana"

Popović Danijela doživljava kao svog sina, a njegov sadašnji potez samo pokazuje koliko mu je stalo do Suzaninog naslednika

  • 0
Suzana Jovanović i Saša Popović

Foto: ATA Images

Osnivač "Granda" Saša Popović i dalje je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", u ulozi žirija, a njegov privatni život godinama je zanimljiv javnosti.

Saša iz braka sa pevačicom Suzanom Jovanović ima ćerku Aleksandru, dok ona iz prethodne emotivne veze ima sina Danijela.

Popović Danijela doživljava kao svog sina, a njegov sadašnji potez samo pokazuje koliko mu je stalo do Suzaninog naslednika.

Popović je i Aleksandri i Danijelu kupio po stan u srpskoj prestonici, pa oboje neće morati da razmišljaju o svom krovu nad glavom.

- Istina je, kupio sam dva stana, jedan za ćerku, a drugi za sina - kazao je Saša.

Popović je nedavno, podsetimo, otkrio detalje o odluci da batali učešće u gorepomenutom takmičenju, pa je naveo i šta se dogodilo nekoliko meseci kasnije. Bivši direktor "Granda" istakao je da su on i njegova prijateljica i saradnica Lepa Brena prodali produkciju, pa su se okrenuli drugim biznisima.

Video: Ovo su njihovi naslednici: Suzana Jovanović i Saša Popović prvi put u javnosti sa decom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA