Marina Visković priznala da priželjkuje jakog muškarca, a onda se nadovezala Ilda Šaulić: "Šta fali parizeru?"

  • 3
Marina Visković i Ilda Šaulić Printskrin: TV Pink

Pevačice Marina Visković i Ilda Šaulić gostovale su zajedno na televiziji Pink gde su govorile su o jakim ženama i muškarcima koji to mogu da isprate.

Viskovićeva i Šaulićeva, druže se i privatno, a sada su imale jasne stavove.

- Muškarac mora da bude jači od mene. Meni treba jak muškarac. Ne mislim na pare, ne mora da bude bogat. Ne volim tuđe pare, to me ne zanima. Nikad ne bih mogla da zavisim od nekoga. Važno je da devojka sama radi, da sama privređuje - rekla je Marinab u emisiji "Zvezde Granda Specijal", pa dodala:

- Najgora emocija za mene je da mi treba nečija pomoć, to su faze. Najviše volim kad trošim svoje pare, zarađujem. Treba mi jak muškarac koji može da izdrži jaku ženu. Mislim da mi je teško da nađem nekoga kome mogu da se posvetim. Malo spavam, puno radim. I tih tri sata što spavam bih dala njemu. Nije lud Nikola Tesla što je tamo malo spavao, očekujem sve najbolje.

Ilda se nadovezala na tom, pa prokomentarisala i čuvenu svoju izjavu o parizeru.

- Ja sam našla jakog muškarca. Danas je veliki problem da nađeš nekog ko može da te prati, i u poslu i u životu. Malo je muškaraca, kao što ja imam takvu situaciju. Retko je, ali je mnogo lepo. Kod mene su mnoge stvari u životu kasnije došle, ali su opet došle one prave stvari. Šta fali parizeru?! Nemam ništa protiv parizera, bitno je da se dvoje ljudi vole i da funkcionišu zajedno i onda ništa nije problem. Nije bitna finansijska podrška, nego da taj muškarac može da deli život s tobom - poručila je Ilda.

Video: Nešto nije u redu sa ljudima: Marina Visković doživela neprijatnu scenu u restoranu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile Kazanova

    26. novembar 2022 | 17:19

    Od sada kada budem upoznavao neku devojku prvo je pitam da li je bila u Dubaiju? Pametnom dosta.

  • Vodolijax

    26. novembar 2022 | 20:15

    Pa kad ništa ne fali parizeru što se nije udala za nekog koji nije pun para.........pa da zajedno mlate po salami.........

  • Miki

    26. novembar 2022 | 22:47

    Jakog u kešu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA