≫ 

Oglasila se manekenka optužena da je prevarila organizatorku svadbe: Blokiran nam je račun, platićemo troškove

Vlasnice firme za organizaciju venčanja tvrdi da je svadbena ceremonija organizovana besprekorno, a da je manekenski par nestao kada je sve trebalo da se plati

  • 4
Venčanje, svadba Foto:Shutterstock

Vest da su svetski poznati maneken Karlo Švonja i njegova žena, manekenka Emilija Selaković, organizovali svadbu prethodnog vikenda u ivent centru u Beogradu, a da ceh od oko 15.000 evra nisu platili, šokirala je javnost.

Naime, vlasnice firme za organizaciju venčanja tvrdi da je svadbena ceremonija organizovana besprekorno, a da je manekenski par nestao kada je sve trebalo da se plati.

Sada se oglasila mlada Emilija, koja tvrdi da su sve troškove uredno platili, osim sale, jer im je bankovni račun iz Kine bio blokiran. Naime, njen suprug živi u Kini te zbog toga tamo ima otvoren račun.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Event Industry Serbia (@event.industry.serbia)

- Svadba se zaista održala 19. novembra. U sali su bili angažovani i neki drugi ljudi, između ostalih i ta dekoracija, torta... Plaćeno je apsolutno sve do poslednjeg dinara, osim sale. Na dan svadbe, pre venčanja, zbog velikih troškova, suprugu je blokirana kartica, čiji je račun u Kini. Tog jutra, kad je trebalo da platimo salu, saznali smo da to ne možemo da uradimo, jer je kartica bila blokirana u tom momentu. Pokušali smo s njima da se sve dogovorimo, ali nismo uspeli. Oni su tu dolazili na ideje da nam uzmu automobil, telefone i nakit, otprilike sve što je vrednije su hteli da nam uzmu. Držali su nas tamo do 22 sata. Tražili smo od njih da zovu policiju i da rešimo taj problem - priča Emilija, pa nastavlja:

- Pošto smo bili premoreni, a ja sam u petom mesecu trudnoće, bila je vrlo stresna situacija. Policija je došla, napravila je zapisnik. Rekli su da je situacija čista i da jedino što oni mogu da urade jeste da podnesu privatnu tužbu. Mogu da pozovem svakog čoveka koji je bio zadužen za organizovanje svadbe i da potvrde da je sve plaćeno. I rentakar, i šminka, frizura, nokti, torta. Vraćena je i venčanica - tvrdi manekenka.

Emilija je za svoje tvrdnje navodno priložila i dokaze domaćim medijima.

Drami ni tu nije bio kraj. Naime, vlasnica sale tvrdi da je malda izmislila trudnoću, ali Emilija je i to demantovala, a potom otkrila da je zbog čitave situacije doživela veliki stres, a sve troškove će da plati.

- Imam dokumenta, ličnog doktora koji vodi trudnoću. Tu noć kad su sve to objavili na Instagramu završila sam u bolnici. To je bio toliki stres u ta tri dana, toliko maltretiranje, pretnje. Poslaću vam prepiske s Vajbera koje mi je vlasnik slao - teške vulgarnosti, izmišljotine i za mene i za supruga. Nema kraja izmišljanju. Shvatam sve - mi nismo ispoštovali dogovor, trebalo je to da platimo, ali prosto, nije bilo do nas. Nismo imali za cilj da nekog isprovociramo, niti nam ovo treba. Sve je otišlo u pogrešnom smeru. Čovek je počeo da preti, vređa, policija se umešala. Katastrofa! Mi i dalje stojimo iza toga da ćemo trošak koji smo napravili da platimo. Od stresa niti spavam niti jedem - poručila je Selakovićeva.

Video: Katarina Rebrača na sahrani Dragoslava Ognjanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzesika

    26. novembar 2022 | 20:45

    Kako te nije sramota da se branis i pravdas.... jeste platili salu i hranu, NISTE, sta ste mislili ko ce to da plati? To je uvek i najveci izdatak. Price o blokiranoj kartici, ne piju vodu, sigurno na kartici i nema dovoljno sredstava. A i sve da je tako hotel ili restoran gde ste pravili svadbu, to ne interesuje.

  • Nije mi jasno

    27. novembar 2022 | 09:44

    Zasto nisu do sad platili? Isto vece su mogli iz koverti,koje su dobili na poklon,da izdvoje vecinu novca,ako ne i sve,,i da plate. Glupa prica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA