≫ 

Karleuša u "nebeskoj" kombinaciji od 4.430 evra: Jedan detalj na njoj je poslednji trend ove sezone

Obučena od glave do pete, zakopčana čak do grla, Jelena je još jednom oduševila svojim smislom za modu i krajnje svedenim, ali "ubitačnim" stajlingom

  • 5

Pop diva Jelena Karleuša neprikosnovena je kada je moda u pitanju, pa je tako i ovog puta u sasvim običnoj odevnoj kombinaciji za putovanje izazvala haos na mrežama zbog detalja koje je ponela na sebi.

Jelena je rano jutros otputovala u Evropu gde će ovog vikenda održati svoje koncerte, a svojim stajlingom za putovanje izazvala je pažnju.

Obučena od glave do pete, zakopčana čak do grla, Jelena je još jednom oduševila svojim smislom za modu i krajnje svedenim, ali "ubitačnim" stajlingom.

Osim duge bele haljine koja je pratila liniju njene izvajane figure, detalji kao što su jakna, naočare i torbica, posebno su skrenuli pažnju.

Naime, samo ova tri komada na njoj vrede čitavih 4.430 evra: jakna svetlo plave boje je komad poznate marke "Jacquemus" i njena regularna cena je 2.315 evra, torba koja je poslednji trend ove sezone je takođe komad iste marke i cena je paprenih 1.645 evra, a tu su i naočare čija cena je 380 evra.

Osim svojih fotografija, Karleuša je zaintrigirala i video snimkom na kojem je njena bujna zadnjica u prvom planu, ali i gde napominje da je krzno na jakni - veštačko.

Jelenino "nebesko" izdanje pogledajte u videu na početku teksta i galeriji u nastavku:

Video: Karleuša i Milica Pavlović zamešale i tverkovale Saši Kovačeviću: Sav se preznojio od vrelog plesa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA