≫ 

Zbog bivšeg muža završila u Sigurnoj kući: Petrojka iz "Selo gori, a baba se češlja" se potpuno transformisala

"Nasilje je počelo već dok sam bila u drugom stanju. Udarao me je uglavnom u glavu, da ne bih imala ožiljke na vidljivim mestima", ispričala je Tijana pre nekoliko godina

  • 6
Tijana Vučetić

Printskrin: RTS

Tijana Vučetić osvojila je srca publike kao simpatičnu i nesnađenu Petrojku u seriji "Selo gori, a baba se češlja", posle koje se povukla iz javnosti.

Naime, glumica se nakon popularnosti koju je stekla povukla zbog nasilja koje je doživela od strane tadašnjeg muža.

Pre nekoliko godina od uspeha koji je postigla, Tijana je, ispričala kako je doživela stravično porodično nasilje, koje je počelo kada je bila u drugom stanju.

- Razvela sam se, posle tri godine braka, odmah nakon "Farme" jer više nisam mogla da trpim nasilje. Prvi put o ovome govorim javno jer smatram da o tome ne treba da se ćuti. Ne radim to zbog popularnosti, već da bih pomogla drugim ženama koje prolaze kroz isto - rekla je 2013. godine glumica Tijana Vučetić.

- Nasilje je počelo već dok sam bila u drugom stanju. Udarao me je uglavnom u glavu, da ne bih imala ožiljke na vidljivim mestima i da niko ne bi saznao kroz šta prolazim. U početku nikome nisam govorila o tome, želela sam da sama rešim taj problem. Kasnije sam se poverila samo najbližim prijateljima koji su sve vreme bili uz mene i bez kojih ne znam kako bih iznela trudnoću. Oni su me savetovali da ga napustim, ali mi se činilo da mogu da prevaziđem problem. Nisam govorila čak ni svom ocu i bratu šta mi se dešava. Nažalost, izgubila sam majku u dvadeset petoj godini, a možda bi sve bilo drugačije da je ona bila uz mene u najtežim trenucima. Skupila sam snagu kako bih mogla da iznesem trudnoću. Ipak, od posledica batina porodila sam se u osmom mesecu - rekla je tada glumica za "Hello".

- Dobijala sam teške batine. Dok sam bila trudna, bio je izuzetno loš prema meni. I tad me je tukao, šutirao. Bila sam čak i u Sigurnoj kući - ispričala je ona svojevremeno.

- Nemam snage više da trpim fizičko i psihičko nasilje. Ako zbog nekog završite s malim detetom u Sigurnoj kući, taj svakako više nije vredan ni truda ni opraštanja. Sad je kraj, tri godine sam prolazila kroz pakao. Kad je pijan dolazio kući, tukao me je i maltretirao. Dobijala sam teške batine. Dok sam bila trudna, bio je izuzetno loš prema meni. I tad me je tukao, šutirao... Muka mi je kad pomislim na sve to. Iako su mi svi govorili da ga napustim kad je prvi put digao ruku na mene, nisam imala hrabrosti jer sam se plašila da mi ne naudi, a i mnogo sam ga volela - rekla je je tada Tijana za gorepomenuti medij.

Tijana nije nastavila s glumačkim angažmanima, ali se posvetila pevanju. Početkom ove godine i drastično je smršala, a veoma je aktivna na društvenim mrežama gde često objavljuje svoje fotografije.

Kako ona danas izgleda pogledajte u nastavku teksta:

Video: Bombastične transformacije naših poznatih: Ko je išao pod nož, a ko je prirodno skinuo kilograme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesa

    26. novembar 2022 | 22:45

    Pametna žena napustila siledžiju, sad je srecna i lepa

  • Zoki

    27. novembar 2022 | 02:14

    Takvi muskarci sto biju trudne zene su najveci govnari i jajare.

  • Lord

    27. novembar 2022 | 08:13

    A da nam kazes ko je on,da upoznamo siledziju...!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA