Stefan Karić gostovao kod Sanje Stanković, pa pobesneo: "Nemoj da me podbadaš"

Karića rezbesnelo pitanje o Jovani Ljubisavljević

  • 0
Stefan Karić i Sanja Stanković Printskrin-kolaž: Red TV

Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić gostovao je u emisiji u kojoj se posvađao sa voditeljkom i bivšom cimerkom u rijalitiju "Zadruga", Sanjom Stanković.

Stefan je na samom početku govorio o vezi Sanje Grujić i Marka Stefanovića, a onda se naljutio.

- Nikada nisam doživeo da me devojka udari, nisam imao agresivne devojke. Možda to nisam budio u njima - rekao je Stefan.

- Je li to normalno kada se posvađate da govorite tako gnusne stvari? Ti si gost, ti si došao ovde da odgovaraš a ne ja. Ne možeš za devojku da kažeš da je ''k'', a posle se pomiriš sa njom - rekla je Sanja.

- To je u afektu rečeno. Ja sam ku*vom nikada ne bi bio da znam da je to. Jednoj devojci sam to rekao, pa će mi se to sad stalno napijati na nos - kazao je Stefan, pa se nadovezao:

- To što sam ja tvoj gost, nemoj da me podbadaš.

- Ti si unutra radio neke stvari. Kada god sam ti nešto rekla, gledao si to kao napad. Pitam te najnormalnije, njihova veza je slična tvojima - kazala je Sanja.

- Ja sam izgovarao i svi smo. Nije slična ni sa jednom koja je unutra. I ova devojka je sela pored mene, Jovana. Ti misliš da sam ja lud što je ona Jovana, što sam ja seo pored nje? - rekao je Stefan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA