Bekuta sa sinom i unucima dala čitulju Mrkonjiću: "Osiromašili smo za stotine sitnih znakova pažnje"

Ni posle godinu dana od Mrkine smrti, Bekutu bol ne prolazi

  • 0
Milutin Mrkonjić, Pomen povodom godišnjice smrti

Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ana Bekuta došla je juče na pomen pokojnom partneru Milutinu Mrkonjiću Mrki, gde nije mogla da zaustavi suze.

Ni posle godinu dana, Bekuta nije krila koliko je tužna, pa je uz prijatelje uspela da ostane na nogama. Ona je dala čitulju preko novina Mrki, u kojoj je potpisala i svog sina i unuke koji su sa njim bili veoma bliski. piše Kurir.

- Najdraži moj, prošla je godina dana otkako je svet siromašniji za jednog tebe. Osiromašili smo za stotine sitnih znakova pažnje, za velika i mala dobra dela, za smeh i šale, za oslonce koje si pružao svima koje si voleo. Iza tebe su, ipak, ostale hiljade znakova pažnje, hiljade malih i velikih dela ljubavi, mostovi koji nas spajaju i mudrosti koje si nas naučio. Odmaraj se u večnosti i spokoju koji si zaslužio svakim danom svog života. Zauvek tvoji, Ana, Igor, Bane i Sonja - stoji u čitulji "Politike"

- Ovih godinu dana je bilo jako teško za mene. Milutin bi bio svakako ponosan na priznanje koje je dobio danas od svoje države i predsednika. Evo, sad mogu da kažem, i koje je čekao dugi niz godina. Dobro je što je došlo i posthumno. Hvala vam mnogo što ste došli - poručila je potrešena Bekuta kroz suze nakon jednogodišnjeg pomena svom partneru.

Fotografije sa pomena Milutinu Mrkonjiću pogledajte u galeriji ispod.

Video: Godinu dana od smrti Milutina Mrkonjića: Bekuta u crnini plakala nad grobom, unuka je držala za ruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA