Snežana Borjan u Kataru prošetala modni detalj od 1.200 €: U ovome mnogi ne bi smeli da izađu na ulicu

Njeno modno izdanje oduševilo je mnoge, ali jedan detalj je svima "zapao" za oko

  • 1

Srbija i Kamerun igraju drugu utakmicu u okviru grupe na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, a naša reprezentacija ima žestoku podršku sa tribina.

Između ostalih, tu je i Snežana Borjan, supruga fudbalera Crvene zvezde Milana Borjana, koji na ovom šampionatu brani za Kanadu.

Snežana je na Instagramu je podelila i kratak snimak pre samog početka utakmice, a njeno modno izdanje oduševilo je mnoge, međutim jedan detalj je svima "zapao" za oko.

Ona je zabrala dugačku, crnu haljinu od veštačke kože, koju je upotpunila šik, trendi aksesoarima u vidu širokog D&G kaiša sa ukrasnom šnalom, zlatnom ogrlicom i sandalama sa detaljima od krzna brenda "Fendi" koje mnogi nazivaju "ružnim" sandalama jer su inspirisane muškim i prilično su rogobatne.

Snežana Borjan Printskrin: Instagram/ snezanafi

I pored toga što mnogima ovo nije omiljeni modni detalj, njihova cena uopste nije mala, pa se ove sandale kreću oko 1.200 evra.

Video: Sofija Milošević obukla dres, ponela srpsku zastavu i spremna je za navijanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    28. novembar 2022 | 16:05

    Suprug joj se naprimao golova kao i država. Nego pusti to, " koliko lajkova je dobila torbica"? Ona da pomogne da izvadi situaciju ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA