Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja Ognjenović uživa u braku sa Ikodinovićem: Bila je verena za slavnog košarkaša, a onda su stavili tačku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja i Miloš bili su vereni 2010. godine, dve godine nakon što su počeli da se zabavljaju i ta veza bila je duga i stabilna

  • 0
Danilo Dača Ikodinović Foto: ATA images

Proslavljena odbojkašica Maja Ognjenović godinama unazad uživaju u ljubavi koju su krunisali brakom.

Brak Maje i Dače jedna je od tačaka u njenom životu u kojoj pronalazi najveći oslonac. Dača i ona neretko su isticali koliko im je stabilan odnos važan.

Ipak, odbojkašica je pre Dače bila verena za košarkaša Miloša Teodosića. Njihova veza ne samo da je bila aktivna pre deset godina već je ovaj nesuđeni bračni par čak stigao do oltara. Naime, Maja i Miloš bili su vereni 2010. godine, dve godine nakon što su počeli da se zabavljaju i ta veza bila je duga i stabilna, a sve je ukazivalo da će i zaista stati pred matičara.

Uspešni sportisti u to vreme igrali su, svako u svom sportu, za klub "Olimpijakos" i čak su živeli zajedno u Grčkoj.

Kasnije su usledile promene na poslovnom planu za oboje pa je Miloša put odveo u Moskvu a Maju u Berlin. Daljina je, kao što to obično čini, uslovila da veza Maje Ognjenović i Miloša Teodosića počne da slabi pa je bilo pitanje vremena kada će postati neizdrživa za tada mladi par.

Par je raskinuo veridbu 2013. godine a oboje su demantovali da je na tu odluku uticala neka treća osoba. Kasnije su oboje pronašli sreću kraj drugih osoba a njih dvoje su ostali u prijateljskim odnosima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA