Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati na Spasovdanskoj litiji: Ceca sa zetom Predragom i Veljkom šeta uprkos pljusku, a tu su i ove pevačice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Litija je krenula u 19 časova, a obilna kiša nije sprečila poznate ličnosti, kao i veliki broj građana da prisustvuju litiji u prestonici

  • 5

Spasovdanska litija počela je danas u 19 časova, a ogroman broj građana okupio se u Ulici kralja Milana, na potezu od Terazija do raskrsnice sa Ulicom Miloša Velikog.

Naime, među okupljanim građanima bilo je i poznatih ličnosti, bokser Veljko Ražnatović, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, njen zet, muž Lidije Ocokoljić, fudbaler Predrag Ocokoljić, pevačice  Jovana Tipšin i Vesna Vukelić Vendi, košarkaš Dejan Tomašević, sektolog Dimitrije Patulović i mnogi drugi.

Litija je krenula u 19 časova, potom treba da zastane na uglu ulica kralja Milana i kralja Milutina, gde patrijarh srpski Porfirije služi pomen postradalim đacima, mladima postradalim u mladenovačkim selima i svim žrtvama porodičnog i svakog drugog nasilja.

Procesija predvođena kivotom sa moštima Svetog Nikolaja Srpskog će doći do Spomen-hrama Svetog Save, pred kojim će patrijarh služiti moleban i obratiti se.

(Telegraf.rs)

Video: Spasovdanska litija: Krenula povorka sa moštima Svetog vladike Nikolaja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA