HIT: Pogledajte kako Kristijan recituje poeziju! (VIDEO)

- Hendriksu je heroin davao inspiraciju da se bavi muzičkom umetnošću. A kad vidite tog Mileta Kitića, jednu nakazu, da stavi naočare, da ima dve dlake na glavi, ispeglan, a ne možete da ispeglate glavu ko činiju, i onako predstavlja muzički akt, onda je to zloupotreba narkotika - ističe Golubović

  • 68

Kristijan Golubović, gostojuću u emisiji B92 "Bulevar" pokazao je da ima talenat i za poeziju, pa je po prvi put široj javnosti predstavio svoje ljubavne stihove.

- Rasturi tugo, da na sastanak sreći  krenem, guši mi osvetu za ljubavlju suvom, krvi željnom da žeđ utoli, srce što je svetlelo čudom plamen gasi, gvozdena čizma ženskog vojnika  - glase ljubavni stihovi pesme koju je napisao Kristijan Golubović.

On je gledaocima predstavio jednu od svojih slika, a prokomentarisao je i skandal oko snabdevanja estradnih ličnosti narkoticima.

-  Kad vidite jednog Džimija Hendriksa, koji je bio opsednut herionom i stvarao takva dela na gitari, zubima, štiklom od "šimike", onda je to fascinantno. Znači, njemu je heroin davao inspiraciju da se bavi muzičkom umetnošću. A kad vidite tog Mileta Kitića, jednu nakazu, da stavi naočare, da ima dve dlake na glavi, ispeglan, a ne možete da ispeglate  glavu ko činiju i onako predstavlja muzički akt, onda je to zloupotreba narkoka - ističe Golubović.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aerosmith

    11. april 2014 | 21:00

    dnevna doza kristijana golubovica jedino je sto procitam u novinama a izmami mi osmeh.pozdravjam njegov trud da se transformise u bolju osobu.radi to na svoj nacin,najbolje sto ume.

  • Andreas Dincic

    11. april 2014 | 19:58

    Bravo brate..mogu svi da ga och smejavaju i pricaju za njega svasta..covek je imao ispade u proslosti kao i svi mi..neko vece a neko manje..ali ih svi imaju..zadnjih godina je uzor deci nekoj koja tek dolazi..tako je iako cete govoriti drugacije..Ja zivim u Svedskoj i znam da bi ga Svedjani prihvatili 100x bolje i iskrenije..jer zadnjih 5-6 godina covek govori samo pametne i iskrene stvari..nimalo ne krijuci svoju proslost...sta dete od njega sad cuje..kako treba crtati..iskazati osecanje..emociju..kako treba biti uredan i cist..kako treba postupati prema devojkama.mi kako treba bezati od droge sto dalje..ja mu se ovim ne ulizujem kao mnogi..to bi mu i u oci rekao..pozdrav Kristijanu i poruka SAMO NAPRED BRATE..NA PRAVOM SI I ISPRAVNOM PUTU..

  • milos

    11. april 2014 | 21:17

    E stvarno neka kaze ko sta hoce ovaj covek je legenda i tacka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA