ISTINA O UBISTVU IVE BODROŽIĆ: Evo šta joj je nađeno u krvi, ko je ulazio u sobu i ko joj je ubrizgao smrtonosni lek!

Po nalogu Tužilastva, detaljnom istragom, pregledom snimaka sigurnosnih kamera iz hotela i na osnovu tragova sa vrata i iz sobe utvrđeno je da je Ivana kobne noći sve vreme bila sama u sobi 326 elitnog hotela i da je sama sebi ubrizgala u venu propofol

  • 22

U krvi, jetri i unutrašnjim organima Ivane Bakić Bodrožić bio je kokain i ostaci najmanje četiri medikamenta, utvrđeno je na obdukciji tela. Utvrđen je uzrok smrti, odnosno šta je izazvalo prestanak rada srca, koji dokazuje da nije bilo nasilja.

 KRV JOJ BILA PUNA KOKAINA: Ivana Bodrožić uzela veliku dozu anestetika jer nije mogla da zaspi!

Po nalogu Tužilastva, detaljnom istragom, pregledom snimaka sigurnosnih kamera iz hotela i na osnovu tragova sa vrata i iz sobe utvrđeno je da je Ivana, kobne noći, sve vreme bila sama u sobi 326 elitnog hotela i da je ona ubrizgala sebi u venu propofol.

 MISTERIJA SMRTI U HAJATU: Da li je Ivu Bodrožić ubio kokain ili lek "propofol"?

Utvrđeno je kada joj je određena ženska osoba na VMA stavila braunilu na ruku, koji muškarac ju je odvezao iz hotela do VMA i vratio do Hajata. Takođe, tragovi na ampuli propofola pokazuju DNK Ljubiše P.(50), što znači da joj je on dao ili prodao ampulu pre nego sto je Ivana ušla u hotel.

MISTERIJA O KOJOJ PRIČA CELA SRBIJA: Ko je Ivi prodao injekciju smrti?

Izveštaj sa obdukcije biće prosleđen nadležnom tužiocu koji će da odluči da li će i protiv koga biti podnete odgovarajuće krivične prijave.

NOVI DETALJI: Ivanu Bodrožić su ubili otrovnim lekom iz otpada!

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gledaoc

    26. decembar 2014 | 13:03

    Lepa mlada zena sama u sobi elitnog hotela nemoze da zaspi.. Dosla da spava u hotelu... kako da ja amater poverujem u takvu pricu?

  • MARKO

    26. decembar 2014 | 14:18

    Ja sam za to da se o ovoj narkomanki uvopste vise ne pise i pridaje vaznosti nek o njoj razmisljaju njena majka koja je vaspitala i njen svaler kod kojeg se izborila za status prva do prve,nas stvarno netrbaju da interesuju noviteti o nenoj istrazi !!!

  • Trstenik

    26. decembar 2014 | 13:16

    Ako nema boljih vesti ni ove o ovoj drogerasici vise nisu interesantne pobogu ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA