ĐACI ISKAKALI KROZ PROZOR ZBOG NOLETA: Evo šta se dešavalo u osnovnoj školi u Kraljevu!

- Ispred kraljevačke Hale sportova je bilo više od 1.000 ljudi, pa nisu mogli svi da uđu. Želeli smo da izbegnemo tuče ili sukobe - kaže pomoćnik direktora škole Dragan Jovanović

  • 3

U osnovnoj školi  "Vuk Karadžić" u Kraljevu đaci su morali da iskaču kroz prozor škole kako bi otišli na trening Novaka Đokovića u Hali sportova prošle srede, jer im školska uprava nije dozvoljavala da izađu iz zgrade.

- Ko ima pravo da zaključava našu decu u školi, a kamoli u ovakvoj prilici? Pa Đoković je svetska zvezda, nije ni čudo što su iskakali kroz prozor, neće imati priliku da svaki dan da ga gledaju kako igra! To je bio divan i nesvakidašnji sportski događaj i uprava nije smela tako da postupi - kaže Marija S., majka jednog učenika ove škole.

Dragan Jovanović, pomoćnik direktora škole, kaže da deca nisu bila zaključana, već im "nije bilo dozvoljeno da izađu".

Foto: Twitter/@KoleMali Foto: Twitter/@KoleMali

- Deci je pročitano obaveštenje u kojem je stajalo da učenici mogu da odu na trening tenisera isključivo ako po njih dođu roditelji. ispred kraljevačke Hale sportova je bilo više od 1.000 ljudi, pa nisu mogli svi da uđu. Želeli smo da izbegnemo tuče ili sukobe - kaže Jovanović.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    13. mart 2015 | 13:44

    To je ugrozavanje slobode kretanja. I meni su u srednjoj skoli tako pokusavali da zabrane da odem iz skole, ali im nije polazilo za rukom jer niko ne moze da me spreci da izadjem. Njihovo je da upisu u dnevnik ucenika koji ode iz skole u vreme nastave, niko tu nista ne moze da zabrani.

  • Vladimir

    14. mart 2015 | 09:18

    Pametna odluka direktora skole. Pa zar je trebalo djecu od 10-12-13 godina pustiti samu medju onu rulju? Dodjes po dijete i odvedes ga.

  • ....

    14. mart 2015 | 01:21

    Kraljevo <3 Nole kralj <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA