Tanji su se na nozi pojavile rane, ubrzo su lekari morali da je AMPUTIRAJU: Sad joj je potrebna pomoć za sina! (FOTO)

Tanja je bez ikakvih primanja, a zbog zdravstvene situacije nesposobna je za rad, tako da 2.000 evra koliko košta nova proteza ne može da skupi

  • 7

Tanji Radonjić, koja boluje od teške i veoma retke Bilgerove bolesti, zbog konstantnih rana i krvarenja amutirana je potkolenica leve noge, ali da bi mogla normlano da funkcioniše i brine o svom sinu koji je, takođe, bolestan, neophodna joj je proteza koja košta 2.000 evra a za koju ona nema novca.

Nova prepreka u lečenju male Teodore: Dobila infekciju, transplantacija odložena

Sandri i Tijani su presadili pluća. Tijana je umrla, a Sandra je zbog nje nabacila osmeh i odlučila se na herojski potez!

Tanja ima već jednu protezu, ali ona joj ne pomaže u svakodnevnom funkcionisanju. Spada joj, žulja je i pravi dodatne rane koje joj otežavaju život.

Ono što Tanji najteže pada jeste činjenica da se sa tom protezom ne može na adekvatan način brinuti o svom autističnom sinu Đorđu koji trenutno živi kod oca. Nova proteza bi oboma olakšala i donekle ulepšala težak životni put koji ih je zadesio.

Foto: Tanja Radonjić/glaszapadnesrbije.rs Foto: Tanja Radonjić/glaszapadnesrbije.rs

Međutim, Tanja je bez ikakvih primanja, a zbog zdravstvene situacije nesposobna je za rad, tako da 2.000 evra koliko košta nova proteza ne može da skupi.

Građani dobre volje, koji su u mogućnosti da pomognu, mogu da se obrate na broj telefona 062- 8778 -063.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Glas zapadne Srbije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zile

    14. jun 2017 | 13:49

    sta gradjani!? gde je drzava u ovoj prici?!!

  • veca

    18. jun 2017 | 20:26

    Јако ме боли кад прочитам овако нешто,кад се тражи помоћ од људи који и сами тешко живе,а онда видиш оне гологузе старлете,којекакве певаљке,Секе,Даре,Цеце и дође ти да из коже искочиш...

  • 1977

    22. jun 2017 | 10:30

    A za parove i ostale gluposti ima para.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA