FILMSKI SUSRETI: Nagrada "Ona i On" Danini Jeftić i Milošu Bikoviću (FOTO)

- Iskreno, bio sam potpuno iznenađen kada sam čuo za tu nagradu. Hteo sam da javim Danini, ali nisam imao njen broj, jer mi je telefon pao u more kada sam bio u Odesi, pa mu je stradala memorija - kaže popularni Tirke

  • 0
Miloš Biković na Filmskim susretima Foto: Telegraf

Tradicionalno priznanje kompanije “Novosti”, za glumački par godine, “Ona i On”, ove godine pripalo je Milošu Bikoviću i Danini Jeftić za uloge u filmu i seriji “Montevideo, Bog te video”. Nagradu, koja se uručuje na “Filmskim susretima” primio je samo Biković, jer njegova partnerka, zbog nedavnog porođaja, nije mogla da dođe u Niš.

Biković kaže za Telegraf da se priznanju nije nadao.

- Iskreno, bio sam potpuno iznenađen kada sam čuo za tu nagradu. Hteo sam da javim Danini, ali nisam imao njen broj, jer mi je telefon pao u more kada sam bio u Odesi, pa mu je stradala memorija - kaže popularni Tirke.

Ističe, da mu je bilo veliko zadovoljstvo što je igrao baš sa Daninom.

- Znamo se sa Akademije, i mogu reći da nam je ovo bio zajednički debi, odnosno prva veća uloga. Sa njom je sjajno raditi, jer je veoma duhovita. U pauzi između snimanja smo se stalno šalili i smejali, ona je zaista izuzetna u stvaranju te opuštene atmosfere - rekao je Biković.

Danina kaže da je za nju ova nagrada posebna, jer je dodeljuje publika.

- Baš sam se iznenadila, jer je prošlo dosta vremena od filma i serije, pa sam mislila da su nas već zaboravili. Miloš mi je sjajan partner, znamo se još sa faksa, pa smo bili potpuno opušteni. Imali smo vremena da se družimo, i šalimo, ali mislim da je ključ našeg uspeha to što smo imali strpljenja jedno za drugo. Pre svake scene smo se dogovarali kako to da izvedemo, kako da budemo najbolji u svojoj ulozi, a ipak da svojom kreacijom omogućimo i onom drugom da se maksimalno iskaže - rekla je glumica za naš portal.

Nagrada “Ona i On” ustanovljena je 1968. godine, a glumački par godine birali su čitaoci “TV Novosti”. Pobednicima se uručuje statua, rad akademskog vajara Nebojše Mitrića.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA