STIGLA JESEN: Danas do 25 stepeni

Tokom dana se u većini krajeva očekuje promenljivo oblačno i svežije vreme sa dužim sunčanim intervalima, ponegde sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom

  • 1

Maksimalna dnevna temperatura u Srbiji, prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda, biće između 20 i 25 stepeni.

Po kotlinama i dolinama zapadne i južne Srbije tokom jutra bilo je  maglovio. Tokom dana se u većini krajeva očekuje promenljivo oblačno i svežije vreme sa dužim sunčanim intervalima, ponegde sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom u planinskim predelima.

Jutarnja temperatura biće od 9 do 15, a najviša dnevna od 20 na severu do 25 stepeni na jugoistoku.Vetar slab i umeren, severozapadni.

I u Beogradu će danas biti promenljivo oblačno i svežije, sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 15, a najvisa dnevna oko 23 stepena.

U utorak, 3. septembra, u Srbiji će biti vetrovito sa pojačanim severozapadnim vetrom uz ređu pojavu kratkotrajne kiše ili pljuskova. Do kraja nedeelje biće pretežno sunčano, a u jutarnjim satima po kotlinama i dolinama biće magla.

Temperatura će biti u manjem, postepenom porastu i u većini dana oko prosečnih vrednosti za prvu dekadu septembra.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA