SUD ODLUČIO: Milan Popović ne sme da izvede dete iz Hrvatske!

"Severina je u sudnici bila puna sebe, odbijala je svaku mogućnost dogovora i bila striktna u tome da mali Aleksandar ne napušta Hrvatsku", tvrdi izvor blizak Popoviću

  • 8

Severina i Milan Popović drugi put su se suočili na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, gde se bore za starateljstvo nad sinom, dok je pevačica uz to striktno zahtevala da otac njenog deteta ne sme da izvede Aleksandra iz Hrvatske!

 

U Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu juče je održano drugo ročište u sporu koji Severina i Milan vode oko starateljstva nad sinom Aleksandrom, gde je donesena odluka da kralj bakra ne sme svog naslednika da odvede van granica Hrvatske, te je pevačica zadovoljno napustila sudnicu, dok je Popović bio primetno neraspoložen.

 

 

- Milana je ova odluka veoma pogodila, oči su mi zasuzile još u sudnici. Očekivao je da će moći slobodno da povede svog sina kući u Srbiju, da se zajedno igraju. Umesto toga, i dalje će se viđati u hotelu. Severina je u sudnici bila puna sebe, odbijala je svaku mogućnost dogovora i bila striktna u tome da mali Aleksandar ne napušta Hrvatsku - tvrdi izvor blizak Popoviću.

 

Kako dalje saznajemo, ovo nije konačna odluka i još postoji šansa da se Popović izbori za zajedničko starateljstvo jer je zakazano i treće ročište.

 

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anci

    6. decembar 2013 | 11:05

    I treba mu tako!! Pored ovoliko nasih, on nasao tu zmiju! Msm. Zao mi je coveka, ali jbg...

  • Kriks

    6. decembar 2013 | 11:05

    Pa naravno da ne moze da izvede dete iz Hrvatske kad se Seve "razbijala sa sudijom".

  • ona

    6. decembar 2013 | 13:39

    Pa dobro nece taj mali zauvek biti maloletan! Kad stasa i vidi ko mu je majka sam ce izaći iz Hrvatske!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA