Pogledajte novi spot Jelene Rozge (VIDEO)

"Nakon niza brzih pesama, ja sam imala želju da mi napišu nešto sporije. Ovo je pesma u koju jako verujem i koja je u rangu čuvene "Ginem"", rekla je hrvatska pevačica

  • 13

Dugoočekivani spot za pesmu "Cirkus" Jelene Rozge konačno se pojavio i na Jutjubu. Hrvatska pevačica smatra da će ova pesma postati hit kao što je svojevremeno to bila čuvena numera "Ginem".

- Pesmu sam premjerno izvela u jednom šou-programu u Hrvatskoj pre mesec dana i naišla je na odličan odziv kod publike. Pesmu je radio Tonči Huljić, prelepa balada... Nakon niza brzih pesama, ja sam imala želju da mi napišu nešto sporije. Ovo je pesma u koju jako verujem i koja je u rangu čuvene "Ginem" - rekla je Jelena u razgovoru za Telegraf.

Režiju spota za pesmu "Cirkus" radio je Dejan Milićević, dok je za tekst numere bila zadužena Vjekoslava Huljić.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cune

    24. decembar 2013 | 08:16

    Srbija ubija & MBS: ovaj spot je delo srpskog umetnika, sve je urađeno u Srbiji,a ova lepa žena sarađuje sa srpskim talentima . Pitam vas obojicu da li ti je to dovoljno Srbije ili i lepota žene mora da ima nacionalnost?

  • Filip

    23. decembar 2013 | 21:43

    Dejan zna sa kamerom i na tome mu svaka čast,ali spot je bez veze. Osim što je Jelena prelepa žena.

  • MBS

    24. decembar 2013 | 01:57

    Znate li kad je zadnji put neko u Hrvatskoj objavio da je neki srpski pevac snimio nesto? Nikad nije i nikad nece! Jadni ste?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA