≫ 

Luna doživela nervni slom, pa pred svima pretila Slobi: Zapamtiće dan kada me je upoznao! (VIDEO)

- Ubio me je! Ne mogu više u ovom paklu ni 15 dana! Zašto je mene izabrao da bude ovako - vikala je Luna kroz suze

  • 63
Printskrin: Youtube

Odnosi između Lune Đogani i Slobe Radanovića su i te kako zahladneli, a pogotovo otkako se pevač vratio iz hotela gde je proslavljao godišnjicu braka sa svojom suprugom Kijom Kockar.

Nakon ovoga situacija između njih postala je jako napeta, a Đoganijeva je sinoć potpuno izgubila živce - polomila je sve u Pabu, da bi potom i udarala i psovala i vređala Radanovića.

Nakon što ga je udarala i vređala Sloba ipak došao kod Lune, a nakon ovog saznanja napustio je Pab vidno razočaran! (VIDEO)

Nije joj bilo svejedno: Luna istrčala napolje kada je pogledala zajednički intervju Slobe i Kije (VIDEO)

Luna je bacala sve što joj se našlo pod rukom, a onda se gušila u suzama dok su uz nju bili Gordana Džehverović, Milan Milošević, Lepi MIća, Ana Korać i Bane Čolak koji su je tešili.

- Pustite me bre odavde, luda sam! Luda sam, kunem se u majku! Uništio me je ološ, bre!!! Ološ! On meni da priča takve stvari, sram da ga bude! Treba da mu bude žao, sve sam htela da mu pružim! Sram da ga bude, on je ološ!!! Zapamtiće dan kad me je upoznao! Zapamtiće dan kad me je upoznao, breeee!!! - odjekivala je Zadruga od Luninih uvreda upućenih Slobi, a potom i pretnji.

Luna je htela kući, Printskrin: RTV Pink Official

Ne mogu više u ovom paklu ni 15 dana! Zašto je mene izabrao da bude ovako?! Toliko devojaka je bilo, što mene?!  - vikala je Luna u suzama.

- Nemoj tako zbog tvoje mame - pokušala je Gordana da obuzda Lunu.

- Moja mama zna šta mi je uradio! - rekla je Đoganijeva.

- Htela sam da mu pružim savršen život koji nije imao nikada! - dodala je Luna.

Pogledajte kako Luna plače zbog Slobe u Pabu dok je Zadrugari teše:

Luna i Sloba razmenjuju nežnosti:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    16. maj 2018 | 15:24

    On nju izabrao!? Pa ona je naskakala na njega i vikala biće moj! I uvek mora da pokaci Kiju ("ja ssm mogla da mu pružim život kakav nikada nije imao").....

  • ivana

    16. maj 2018 | 13:58

    Svi se dobro sećamo da je bilo obrnuto nego što ona sad pokušava da podvaljuje: da je ona njega izabrala. Više puta je javno ponovila da je rekla sebi da on mora biti njen po svaku cenu. Ovo je van pameti da sad maltene preti kao da je on nju progonio i spopadao dok je nije smuvao, a svi smo videli da je bilo obrnuto.

  • Ivana

    16. maj 2018 | 14:33

    Pivo za Lunci,da razbije celu Zadrugu.ja tu vidim ljubav,kao i Razija.Meni je sve to slatko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA