≫ 

Mina spomenula Đeksona pred Jovicom, on se naljutio, pa joj poručio da neće da spava sa njom nakon čega je ona briznula u plač! (VIDEO)

- Ali, ja hoću zajedno da spavamo! Gde god budeš odlučio da legneš, ja ću sa tobom. Hoćeš da kleknem pred tobom? - bila je uporna Mina

  • 2
Mina i Jovica se raspravljaju, Printskrin: TV Pink

Mina Vrbaški i njen dečko Jovicka Putniković posvađali su se, a razlog je bio nepoverenje koja vlada među njima. Jovica je zamerio Mini to što često menja raspoloženje, a onda joj je rekao da ne želi da spava sa njom u istom krevetu, pa je nastala rasprava između njih.

Stanija imitirala Lunu dok je imala seks sa Slobom! Đoganijeva prebledela od šoka, a onda se razbesnela! (VIDEO)

On je shvatio da Mina nije iskrana po pitanju mnogih stvari vezanih za njihov odnos i da u rijalitiju nosi masku.

- Samo pričaš o nekim procentima! Neću da se svađam, ne zanima me. Ti poznaješ samu sebe, nisi fer i nisi poštena. Raspoloženje ti se menja iz sata u sat - rekao je Jovica.

- Po čemu ja nisam iskrena? Ti sve bukvalno shvataš! - rekla je Mina.

- Učini mi, neću da spavam sa tobom - kazao je on.

Mina i Jovica, Printskrin: TV Pink

- Ali, ja hoću zajedno da spavamo! Gde god budeš odlučio da legneš, ja ću sa tobom. Hoćeš da kleknem pred tobom? - bila je uporna Mina.

Branislav Radonić Brendon je posmatrao Minin pristup prema Jovici, pa se prisetio njenog učešća u Zadruzi 1, kada je bila u strasnoj vezi sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Mina i Jovica, Printskrin: TV Pink

- Sećam se da je Đekson rekao da ga tvoje ponašanje zastrašuje i da te se plaši. Ti si ga spopadala, on je bežao od tebe. Ti si htela da se sečeš - rekao je Brendon.

- Volela sam, pa sam bila povređena - rekla je Mina, nakon čega je briznula u plač zbog Jovice koji je u nastavku odbijao da sa njom legne u isti krevet.

Pogledajte raspravu Mine i Jovice i šta je ona rekla o Đeksonu:

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

VIDEO: Mina: Verna sam dečku, ovog puta nema seksa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    15. septembar 2018 | 10:03

    Procitah cisto mazohisticki, da li je realno da ovo ljudi prate?Bolje citajte neku knjigu, setajte, druzite se.Ovo je dobar materijal za neku sapunicu😅😅😅

  • Deff

    15. septembar 2018 | 09:44

    Fujj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA