Pozvala sam ga i rekla... Teodora progovorila o Anđelu i otkrila u kakvom je odnosu sada sa bivšim dečkom

- Kada sam se vratila sa Balija, oboje smo bili veoma besni, što je sasvim normalno, i on na mene, ja na njega... - pričala je pevačica

  • 3
Teodora Džehverović, Anđelo Ranković Foto: Marko Jovanović

Pevačica Teodora Džehverović je mesec dana nakon završetka "Zadruge 1" raskinula sa manekenom Anđelom Rankovićem. Mlada muzička zvezda se nedavno videla sa svojim bivšim dečkom i rešila je da otkrije u kakvom su odnosu oni sada posle svega.

- Nema potrebe da krijem da se bilo šta desilo. Mnogi komentarišu da nas dvoje krijemo zbog nekih drugih ljudi, međutim, to nije tačno. Mi smo imali veoma lepu vezu i uvek rado govorim o njemu, kao osobi - tu nema govora. Kada sam se vratila sa Balija, oboje smo bili veoma besni, što je sasvim normalno, i on na mene, ja na njega... Svašta je tu nešto rečeno, ali kada sam se vratila, strasti su se smirile. Pozvala sam ga i rekla: "Mislim da nas dvoje treba da popričamo kao ljudi, ovo nema smisla". I on mi je rekao: "I ja sam tebi hteo da se javim, nema smisla da se ti i ja više prozivamo niti da postoji neka mržnja između nas, taman posla" - rekla je Teodora za "Pink.rs" i ispričala kako je izgledao njihov razgovor.

Teodora i Anđelo Foto: Marko Jovanović

- Seli smo, popričali. Rekla sam mu da bih volela da on i ja možemo u svakom momentu da se javimo jedno drugom, da sednemo, popijemo kafu, a ne da bežimo jedno od drugog kad se sretnemo - to mi je jako glupo. "Želim da te zagrlim, da te pitam šta ima novo, kako si, šta radiš" - to sam mu rekla. U ovom trenutku, emotivno ni on ni ja ne želimo da se zbližimo, mislim da će tako i ostati. Međutim, kao drugovi da. Obećala sam mu da ću uvek biti tu za njega i želim da to bude tako, ali emotivno ne želimo ni on ni ja ništa - navela je ona i dodala.

- Rekli smo jedno drugom šta smo imali i bilo nam je oboma lakše. Rekla sam mu da možemo da odemo na piće kad god, stvarno bih volela da imamo takav odnos. Seli smo hladne glave i zaključili da je sada sve OK - rekla je Teodora Džehverović.

VIDEO: Teodora o ulasku u Zadrugu 2 bez Anđela:

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA