≫ 

"Zahtevam obezbeđenje, zaklaće me psihopata!" Luna i Miljana se žestoko posvađale, Đoganijeva je gurnula, nastao opšti haos! (VIDEO)

- Zahtevam obezbeđenje, jer je Miljana psihopata, plašim da će ovde neko da me zakolje - rekla je Đoganijeva

  • 32
Luna i Miljana se svađaju, Printskrin: TV Pink

Rijalti učesnice Miljana Kulić i Luna Đogani  tokom gledanja klipova ponovo su zaratile, a do svađe između Miljane i Lune došlo je zbog popularnosti.

Zadrugarke su raspravljale oko toga koja od njih dve je popularnija, a kada je Kulićeva Luni spomenula bivšeg dečka Slobodana Rdanovića, razbesnela je Đoganijevu.

"Ne veruj svima, ogovaraju te, niko ti nije prijatelj osim Adama": Gagi pohvalio Lunu, ali joj je na ovim stvarima zamerio! (FOTO) (VIDEO)

Miljana proziva Lunu, Printskrin: TV Pink

- Što se tiče nje i što je rekla da sam psihopata, moja kuća ima milion pregleda! Nju najviše boli što je njen bivši ljubavnik ili je*ač rekao "Miljana Kulić mi je bila favorit". Posle finala, i pored žene i pored ljubavnice, to su njeni kompleksi - započela je Miljana izlaganje.

- Genetika je čudo! Ko je jurio Sašku Kran nožem u Farmi? - pitala je Kulićeva, aludirajući na Luninog oca Gagija koji je sekirom udarao u WC u kojem se nalazila Saška Karan.

- Ja se plašim, spavam tri kreveta od Miljane, zahtevam da obezbeđenje stoji pored mog kreveta jer je Miljana psihopata koja je hodala sa nožem u džepu u prošlom rijlaitiju. Ja se plašim da će ovde neko da me zakolje - rekla je Luna i dodala:

- Pozdrav za Ivana Marinkovića koji me podržava. Spasao si se ove psihopate, uživaj! - pecnula je Luna Miljanu.

Luni nije prijatno dok je Miljana proziva, Printskrin: TV Pink

Miljana nije ostala dužna Luni na spomen oca njenog sina Željka, pa je žestoko isprozivala Đoganijevu.

- To su traume iz spoljnog sveta, jer je ona omražena u narodu. To su traume iz Zadruge 1 ili iz detinjstva, koje se mogu izlečiti kada se uključi psihijatar.  Ona je nebitna dok ne uže neko oženjen, evo Cobe je oženjen, možeš da budeš sa njim da bi bila bitna - rekla je Kulićeva.

Tokom reklama Luna i Miljan izašle su napolje gde su nastavile da prozivaju jedna drugu, a u jednom momentu Luna je gurnula Miljanu!

- Ne guraj me! Gurnula me je! - vikala je Miljana.

Luna je tokom svađe gurnula Miljanu, Printskrin: TV Pink

Miljana je povređena od strane ljudi. Kako to da Luna pobeđuje u plesu, izbor za mis Luna Đogani, pobeđuje Luna. Kako odjednom, Lunu svi vole. Šta te obeležavaju da si najbolja, najgora si. Nikada neće da se zaboravi šta si uradila - zaključila je Marija.

VIDEO: Kako je izgledala svađa između Lune i Miljane pogledajte u videu ispod:

Luna cvili da joj uvedu Gastoza, a on se provodi sa Kijom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    12. oktobar 2018 | 13:08

    Nocas smo osetili puls naroda: culi smo gledaoce, culi smo Doroteinu mamu, culi smo Mariju i Miljanu, svi su slozni i svi su ogorceni na produkciju zbog prekomernog favorizovanja Lune Djogani i diskriminacije ostalih ucesnika. Oni su imali tu privilegiju da javno kazu upravo ono sto narod misli. Prikljucujem se njihovom misljenju, kao i mnogo njih u mom okruzenju. Suludo je uporedjivati i davati ista prava i privilegije Kristini Kockar i Luni Djogani. Prva je predstavnica pravde, morala i bracne institucije, druga je predstavnica nepravde, nemorala i razaranja braka. Nadam se da i produkcija vidi u kom smeru se stvari odvijaju i kako narod reaguje i da ce u budicnost teziti ka moralnim vrednostima umesto podrzavanju nemorala i nepravde. Devojka koju produkcija favorizuje je pre samo par meseci znacila za najomrazeniju osobu u Srbiji (i regionu). Otkud nekome suluda ideja da pokusa da ubedi narod da je ta ista osoba za ovo kratko vreme postala miljenica naroda? U redu je sto su joj dali sansu da pokaze i dokaze da je drugacija (mada je to nemoguca misija, jer je devojka takva kakva je), ali neka to prepuste njoj samoj, a ne time sto joj sve serviraju na srebrnom posluzavniku i uvijaju je u pamuk, dok druge ponizavaju i diskriminisu.

  • Marko

    12. oktobar 2018 | 15:11

    Luna nije odgurnula Miljanu koja je pokusala da isprovocira fizicki kontakt. To je potvrdilo cetvoro zadrugara koji su bili na stepenicama. Price da je Luna favorizovana,a precutkivanje da je Zorica ugovarala napade na nju ore pocetka rijalitija sto se sinoc culo je nekorektno. Luna je tri pobedila glasovima publike,a ne u izboru produkcije.

  • Seka

    12. oktobar 2018 | 13:11

    Mislim da je Marija u pravu.Svi vide i ljudi odustaju da gledaju zadrugu zbog privilegovanosti Lune. Nicim zasluzila nije. Zasto i zbog cega zapostavljaju druge zadrugare koji su interesantniji. Ona je pokazala sta je imala, sada se samo ukopava pricama o nemarnim roditeljima. Cemu sve to? Eto zasto se ne gleda zadruga. To je razlog. Preterali ste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA