"Kada sam videla na šta ličim, htela sam da padnem u nesvest" Đoganijeva brutalno iskrena o svom izgledu u Zadruzi 1! (FOTO) (VIDEO)

- On mi je pričao da sam tako bez šminke najlepša - rekla je luna

  • 10
Zadrugari pričaju o fizičkom izgledu, Printskrin: TV Pink

Rijaliti učesnici Jelena Krunić, Luna Đogani, Branislav Radonić Brendon i David Dragojević razgovarali su o fizičkom izgledu, šminkanju i sređivanju, pa je Đoganijeva iskreno progovorila o svom izgledu u Zadruzi 1.

Blogerka je rekla da je htela da se onesvetii kada je na snimcijma videla kako je izgledala, jer se nije sređivala, već se kroz kuću šetala u opuštenom izdanju.

Luna zgrabila Marka za lice, prišla njegovim usnama, a zbog onoga što mu je rekla nije skidao osmeh sa lica! (FOTO) (VIDEO)

Zadrugari pričaju o sređivanju, Printskrin: TV Pink

- Napolju mi se nikad nije desilo da mi noge budu dlakave, a ovde su stalno zarasle. Nemam ni za koga da se sređujem - požalio se Brendon zadrugarima.

- Tako sam i ja prošle godine razmišljala, a onda kada sam gledala u klipovima na šta sam ličila, htela sam da padnem u nesvest. Zato sam odlučila da mi se ove godine to neće desiti. Bila sam kao retard, u pidžami, sa punđom, bez šminke, razvlačim se po krevetu. Kao zaljubila sam se i nema potrebe da se sređujem - objasnila je Luna.

Luna objašnjava zašto se nije sređivala u Zadruzi 1, Printskrin: TV Pink

Krunićka je konstatovala da neko treba da se sređuje baš kada je zaljubljen, a onda joj je Luna na to odgovorila da joj je njen bivši dečko Slobodan Radanović govorio da je tako najlepša.

- Ja jesam u početku, a onda kada sam se navikla... A i on mi je pričao da sam tako bez šminke najlepša - rekla je Luna.

VIDEO: Razgovor o Luninom izledu u Zadruzi 1 (3:55) pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jkl

    18. oktobar 2018 | 19:52

    Jeste Sloba je kriv sto si bila glavna prljavusa u Z1,osim sto ti nije dao da peres kosu,vodis licnu higijenu,budes cista devojka i naterao te da se skines u wc-u,uvek neko dr.kriv.Sad se upinjes svim silama da delujes cisto ,pa i pored frizera i psih.koji ti prenose inf.opet ne delujes ni malo damski,vidi se da te navode kako i sta da radis.Toliko si izvestacena i na silu si se kao promenila da zbog tebe i namestanja ne mogu ni gledati Zadrugu.Ionako kad su tebe stavili da budes glavni glumac od starta su se osudili na propast.

  • Jeca

    18. oktobar 2018 | 21:41

    I opet je Sloba kriv.....ko li će joj biti kriv u Zadruzi 3, zašto se nije sređivala u Zadruzi 2? 😂😂😂😂😂 ti tako izgledaš, nema tu puni mudrosti

  • Mmmhm

    18. oktobar 2018 | 22:26

    Mnogo se petlja ona oko Davida..bice opet ja sam se samo zaljubila😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA