≫ 

Sve mi se zgadilo! Miljana došla da založi Željkove stvarčice, a nakon onoga što su joj rekli, pobesnela je i htela da izađe iz Zadruge! (VIDEO)

Kulićeva nije mogla da se smiri

  • 10

Miljana Kulić opasno se nasekirala posle rasprave u zalagaonici. Naime, ona je pokušala da unovči benkice koje je njen sin Željko prerastao.

- Pao mi je imunitet. Trebaju mi zrava hrana i vitamini da bih imala snage za bebu. Mislim da će mnoge majke koje me podržavaju želeti da kupe ova odelca za svoju decu - rekla je Miljana.

Radnica iz zalagaonice je Miljani za benkice ponudila 450 dinara, a zatim je upitala šta, prema njenom mišljenju, te žene podržavaju. Nakon toga, Miljana je "eksplodirala i posvađala se sa radnicom.

- Mom detetu je potrebna zdrava majke. Teška srca sam to donela, to su stvari koje sam kupila pre njegovog rođenja. Znam da mnoge žene mene podržavaju i pružale su mi podršku celu moju trudnoću jer znaju kroz šta sam sve prošla - rekla je Miljana.

Kulićeva je zaplakala, i bila je toliko besna da je poželela da napusti rijaliti.

- Hoću da izađem odavde - rekla je ona.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🎈🎈🎈

    18. oktobar 2018 | 21:54

    Ti majka, jesi nekad videla bar na tv kakva je prava prosecna majka i kako se brine o detetu. Sram te bilo blejacice, uzmi to dete idi kuci i posveti mu se. Tu glumis ludilo, sad hvatas na dete, u proslom na trudnocu. Gde je Centar za socijalni rad, ova osoba trguje sa detetom javno na tv, to je moje misljenje, a po zakonu imam pravo na to. Sramota.

  • Tz

    19. oktobar 2018 | 00:41

    Dobro je zena iz zalaganice rekla Miljani. Ove Kulicke hoce da nas ubijede da to sto je oko Miljane, (sex, trudnoca, dijete) u rijalitiju uredu i da tako treba da se radi. Normalni ljudi to ne podrzavaju. Naprotiv.

  • LEON

    18. oktobar 2018 | 20:34

    Miljana, manipulantu jedan, ostavi cigarete i eto ti pare i imunitet. Dosta nam je da te gledamo. Brisi kuci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA