≫ 

Luni pustili snimak na kojem Sloba umesto Drveta mudrosti priča sa njom, ona počela da roni suze, niko nije mogao da je smiri! (VIDEO)

- Nisam ni slutila da je on iza i da je pristao na to, samo mi je još gore... - rekla je Luna

  • 37
Printskrin: TV Pink

Zadrugarima su prethodne noći puštani snimci, a prvi snimak bio je razgovor Lune Đogani sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, kada je drvetu glas pozajmio Slobodan Radanović tačno na dan kada su on i Đoganijeva prošle godine otpočeli svoju vezu.

Luna tada nije znala da priča sa Radanovićem, a kada je pogledala snimak nije moglada da sakrije šok.

"Kada sam videla na šta ličim, htela sam da padnem u nesvest" Đoganijeva brutalno iskrena o svom izgledu u Zadruzi 1! (FOTO) (VIDEO)

Printskrin: TV Pink

Kada je gledala video bila je iznenađena, pa se smejala, a zatim je briznula u plač.

- Užasno se osećam! Tada sam primetila da je Drvetu čudan glas, nekako presečen i osetila sam kao da neko drugi priča sa mnom, ali nisam to komentarisala. Nisam ni slutila da je on, užaš! Mene to boli! Nisam ni slutila da je on iza i da je pristao na to. Samo mi je još gore - rekla je Luna posle snimka.

Printskrin: TV Pink

VIDEO: Kako je Luna reagovala kada joj je pušten snimak razgovora sa Slobom pogledajte u videu ispod:

VIDEO: Od kokošinjca do tavana: Ovo su najveće seks akcije Lune i Slobe, a jedna će vas zgranuti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    19. oktobar 2018 | 10:49

    Kijevci,vrtite stare snimke,zivite vasu oricu,citajte o toma napisane bajke,nas pustite da svojim ocima gledamo i glavom rasudjujemo ne postoji situacija u kojoj niste eksploatisali stereotipe o laznim suzama,bolesti,domastavanju i porodicnoj zaveri. Luna je i sinoc bila iskrena,kako u ljubavi,tako i u oatnji,a vi sa Micom kujte planove o aferi David, Marijani i sve druge smicalice smisljajte,pobednik je onaj ko ostane isti u emociji

  • Dule

    19. oktobar 2018 | 19:52

    Kija je legenda.

  • Olga

    19. oktobar 2018 | 11:26

    Pustanje ovog snimka, je krajnje nehumano .Da li to Luna ,ne sme da zaboravi Slobodana.Zar im nije dala dovoljno reklame.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA