≫ 

"Ispala ti..." Moskva stala pred Mikija u šortsu bez gaćica, a kad joj je Đuričić rekao da joj je sve sevnulo, nećete verovati šta je uradila! (VIDEO)

Nataša Moskva je tek ustala, a Mikijevo oštro oko sve je zapazilo

  • 8

Miki Đuričić i Suzana Perović pričali su ispred Bele kuće o njegovim emocijama prema Rebeki, a pčelar iz Kupinova otkrio je i svoje "prognoze" u rijalitiju.

Snežana je rekla kako je kod njega i Rebeke bar neko dešavanje, a Miki je objasnio kako joj je rekao zauvek ne. Zatim je izdeklamovao svoju prognozu o dešavanjima u rijalitiju za tri meseca.

"Šta tražiš ovde? Izađi napolje!" Miki zatekao Rebeku u svom krevetu, izbacio je, a onda je počela žestoka rasprava! (VIDEO)

- Ja i Rebeka ćemo totalno prekinuti komunikaciju. Ona će se smuvati sa Miljkovićem, Bora će naći devojku... - prognozirao je Miki ono što će se desiti za tri meseca.

Printskrin: TV Pink

- Ja mislim da se Luni dopada David, kao muškarac -  rekao je i dodao kako je David dobar dečko, a potom je došla i Nataša Moskva, koja je tek ustala iz kreveta - u majici bez brusa i minijaturnom šortsu ispod kojeg očigledno nije imala gaćice.

- Moskva će se jedno veče napiti... Namesti to, ispala ti cupi - rekao joj je Miki, a onda je krenula da namešta šorts otpozadi!

- Napred! Napred to namesti! - pokazivao joj je, a zatim rekao kakve prognoze ima za nju.

Pogledajte detaljno na snimku:

A, šta je tek uradila bivša Mikijeva ljubav

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joca

    19. oktobar 2018 | 20:48

    Dobro Gagi sinoć reče da Miki i Mića su se dogovorili da kanale Lunu, kao da se petlja oko Davida. Pa da li su oni normalni i mi gledamo i vidimo šta se radi.

  • Gordana Vrućini

    19. oktobar 2018 | 20:19

    Nemogu da verujem da se i Miki boji Lune i njene pobede.. Sad se druži sa MIĆOM da ponovo unište Lunu... Jadno.

  • Nina

    19. oktobar 2018 | 19:24

    Za Lunu i Davida je potpuno upravu, i narod je to primetio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA