≫ 

Luna i Marko nikad prisniji: Zaboravili na kamere, pa se grlili i valjali po krevetu! (VIDEO)

Mnogi smatraju da se emocije koje imaju jedno prema drugome zaista vide

  • 46
Luna i Marko, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna Đogani i Marko Miljković su nekoliko puta izjavili da su veoma dobri prijatelji, a mnogi su komentarisali da između njih postoji nešto više od drugarstva.

Tresla se jorgan planina: Nataša i Lazar se zaigrali ispod pokrivača, a onda je u sobu upala Nadežda i prekinula ih! (VIDEO)

Međutim, njih dvoje ne mare za te komentare pa su se veoma prisno grlili ležeći na krevetu, a potom su od sreće skakali po istom.

Luna i Marko se grle, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Mnogi smatraju da se emocije koje imaju jedno prema drugome zaista vide. A da li će se priča zadrugara obistiniti i da li će uploviti u ljubavnu romansu, ostaje da saznamo.

Pogledajte kako se Luna i Marko valjaju po krevetu i grle:

VIDEO: Luna ispričala kako joj Sloba nije dao da radi

VIDEO: Ovo su najveće seks akcije Lune i Slobe, a jedna će vas zgranuti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M M.

    20. oktobar 2018 | 11:49

    Nema od toga nista...zna se da "damu" ne privlace slobodni momci.( To znaju mladi ljudi koji izlaze po splavovima). Bice to izlet do kokosinjca ako Marko pristane i caaoo. Dajte joj ubacite nekog ozenjenog i sa dvoje dece,eee tu ce se Lunci pokazati. Bice jos bitnija.

  • oo

    20. oktobar 2018 | 17:00

    98% komentara: Lunjatori ne komentarisu Marka i Lunu, vec se bave Kijinim fanovima. Da su Kijevci nesto napisali, onda bi ih osudjivali. Ne napisu nista, problem je zasto nisu napisali. Sta vi ustvari zelite? Pa sta ovde komentarisati, kad ni sami ne znate sta da kazete. Marko nije lud i vrlo dobro zna sa kim ima posla, zato njih dvoje nikada nece biti u vezi. Luna besni zato sto Sloba ima devojku, pa sad pokusava da ga pravi ljubomornim kao u Z1, i to bas sa Markom. Eto vam sada jedan komentar, navalite gospodo draga.

  • Marko

    20. oktobar 2018 | 11:51

    Ono sto je primetno i lepo je to da i Marko i Luna u medjusobnom druzenju pokazuju lepsu stranu, opusteni su i veseli, ne opterecuju se sumornim temama, nikada nisu nikoga ogovarali, ponasaju se kao da su kod kuce i to je izuzetna vrednost tog njihovog prijateljskog odnosa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA