≫ 

Luna komentarisala razgovor sa Slobom, pa tokom svađe sa Miljanom i Marijom zapevala Kijinu pesmu! (VIDEO)

- Ja mislim da Luna ne voli Slobu! Nju je na kraju zgazio i pljunuo. Šta si ti očekivala da ženi tebe posle Kije?! - pitala je Marija

  • 42

Luna odgovara na pitanbja novinara, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pre nekoliko dana zadrugarima je pušten snimak Luninog razgovora koji je imala u Rajskom vrtu misleći da priča sa Drvetom mudrosti, međutim tada je razgovarala sa svojim bivšim dečkom Slobodanom Radanovićem.

Ima dete i muža, ali... Oni su novi učesnici Zadruge, a seksi Dragana pomutiće pamet ukućanima! (VIDEO)

Novinarku u studiju zanimao je Lunin komentar povodom svega, kao i šta misli sada o Slobi.

Dok je Luna odgovarala na pitanje Marija Kulić je dobacivala, a onda je došlo do žestoke svađe između Miljane, Marije i Lune.

Miljana se svađa sa Lunom, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Prilikom svađe Luna je glasno zapevala pesmu Slobine nekadašnje supruge Kije Kockar.

- Nije mi bitno šta kažu Miljana i Marija, one su meni kao vazduh ovde. Plakala sam kada sam videla to, jer nisam znala da se to dešava. Ja sam primetila da je čudan glas Drveta bio, ali nisam znala da je on. On je došao tu zbog popularnosti i sebe. Znao je da će to nekada da mi prikažu i on se sladi time. Ja volim onog Slobu koji je bio ovde. Ja obožavam Kijinu pesmu - rekla je Luna.

Luna, Marija i Miljana, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Priznaj da tražiš sažaljenje od naroda! Jadna Luna! Još uvek ga voli, kao ona pati... Ja mislim da Luna ne voli Slobu! Nju je na kraju zgazio i pljunuo. Šta si ti očekivala da ženi tebe posle Kije? - pitala je Marija.

Pogledajte svađu Lune, Miljane i Marije:

VIDEO: Luna ispričala kako joj Sloba nije dao da radi

VIDEO: Luna cvili da joj uvedu Gastoza, a on se provodi sa Kijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    21. oktobar 2018 | 13:31

    Ne forsirajte ljubavnicu.Prazna,nemoralna devojka.Zašto to radite?Zapamtite .U Srbiji nemoral,preljuba,laži ,ljubavnice nikada ne mogu i ne smeju pobediti.Ako se to desi onda smo mi propali.

  • Za Duleta

    21. oktobar 2018 | 14:11

    Propali smo mi od kad Kija pobedi pre godinu dana, propadoše naše Pinkove zvezdice. Uzela vam žena pare naivni kjevci, na blefiranje .. Maja

  • oo

    21. oktobar 2018 | 12:16

    Neverovatno je koliko se neki novinari (cast izuzecima) zalazu za to da se dokaze koliko je Luna volela Slobodana. Od pocetka Zadruge se vodi polemika o tome da li su Lunina osecanaj bila prava ili ne, da li ona pati ili ne, da li je Sloba izigrao, tj. sve se cini da bi Luna ispala zrtva. Ovo je samo lukav pokusaj da se skrene sa pravog lika i dela Lune Djogani, tj. sa cinjenice da je devojka svesno razorila jedan brak. To je nesto sto se ne moze popravdati ni opravdati. Cak je veoma sramotno i bedno uopste polemisati o njenim osecanjima prema Slobi, jer to su osecanja jedne ljubavnice, ne supruge. Hvala Bogu te narod ne zaboravlja ko i sta je Luna Djogani i ne naseda na manipulacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA