≫ 

"Ona je za mene davno pokopana priča, to što radi je jadno i pogano!" Aleksandra Subotić nikad žešće oplela po majci!

-  Moja majka pati da uđe u ovaj rijaliti, očito ima mentalnih problema - rekla je Aleksandra

  • 6
Aleksandra priča o svojoj majci, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Aleksandra Subotić je odgovarala na pitanja novinara, a onda je prokomentarisala i svoj odnos sa majkom Ljubom Pantović. Na konstataciju novinara da priče o Davidovom seksualnom opredeljenju najviše plasira njena majka, Aleksandra se razbesnela pa je oplela po njoj.

Pukli smo zbog Lune! Prva ispovest Andreja Atijasa o tuči i braku sa Anabelom!

Aleksandra prilikom svog izlaganja nije imala ni jednu lepu reč o majci.

-  Moja majka pati da uđe u ovaj rijaliti, očito ima mentalnih problema. Ja ne znam više šta da radim sa tom ženom. Čestitka koju sam dobila za rođendan je užasna. Lepo je ona to napisala, ali je dvosmislena. Napisala je kako on mene vuče na dno, kako bih ja isplivala na vrh da sam sama, kako ne zna šta se dešava sa mnom. Pisala je da moja sestra dobro, a ona ni ne priča sa njom. To me je uzrujalo. To što ona radi je odvratno i pogano - rekla je Aleksandra.

Ljuba Pantović, Printskrin: TV Pink

- Ne želim da je pljujem, ne želim da govorim ružne reči, ali mislim o njoj ružno i ne želim je u svojoj okolini i blizini. Kada bi ovde ušla ne bih reč jednu progovorila sa njom, ne bih joj se obradtila i da joj treba nešto ne bih joj dala. Sa Davidom nikada nije imala konflikt, ne postoji ništa što ona bi ona njemu mogla da zameri. Davida možeš na hleb da mažeš, poštuje me i čuva moje dete, brine o svemu, a ona ga pljuje i gazi zarad sebe i svojih ličnih interesa. Ne želim više da pričam o njoj, ona je za mene davno pokopana priča. Da želi neki kontakt sa mnom imala bi ga napolju, ne bi čekala da uđem u rijaliti - završila je Aleksandra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi

    21. oktobar 2018 | 15:32

    Baš lepa neka familija

  • Detroit

    21. oktobar 2018 | 15:28

    Ovde se ne zna..ko koga!

  • Fuj Ljuba

    21. oktobar 2018 | 15:23

    ušla u RIJALITI i prepustila maloletnu decu kome? Ljubavniku? Ona je jedna onih koja bi da nas ubedi, da je ćerka kriva za loš ili nikakav odnos sa majkom? Saberi se ženo, roditelji su dužni brinuti o deci, biti prisutni i sagraditi lep odnos sa decom NE OBRNUTO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA